Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak zrobić animację Flash w PS ? - prośba o pomoc :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak zrobić animację Flash w PS np. takie belki jak ma "Szymon" w swoim menu na chomiku ?

Karol

Ja stawiam że to nie było robione w PS.
(09.08.2011, 23:42)karolekdj napisał(a): [ -> ]Ja stawiam że to nie było robione w PS.

No to w czym ?

Karol

Zapomniałem nazwy lecz myślę że tym co teraz Szymon opanowuje.
flash i PS to 2 różne rzeczy :)

Flash wykorzystuje język programowania ActionScript w moim wypadku w wersji 3.0

Do robienia tego typu menu, animacji, bannerów, itd... posłuży ci program Adobe Flash :)
(10.08.2011, 00:12)Szymon napisał(a): [ -> ]flash i PS to 2 różne rzeczy :)

Flash wykorzystuje język programowania ActionScript w moim wypadku w wersji 3.0

Do robienia tego typu menu, animacji, bannerów, itd... posłuży ci program Adobe Flash :)

Dasz linka do pobrania tego programu ? :D Daj mi taki sam jak ty masz :)
Adobe Flash Professional CS5 wybierz skąd pobrać :) - KLIK

tonyviroos

(10.08.2011, 00:27)DamianS napisał(a): [ -> ]Dasz linka do pobrania tego programu ? :D Daj mi taki sam jak ty masz :)

Sory za offtop ale już nie wyrabiam nerwowo widząc takie posty

GOOGLE NIE GRYZIE, TROCHĘ WYSIŁKU, jeśli ktoś podaje nazwę programu to chyba nie trzeba wielkiej filozofii aby go w google poszukać !
(10.08.2011, 03:23)tonyviroos napisał(a): [ -> ]Sory za offtop ale już nie wyrabiam nerwowo widząc takie posty

GOOGLE NIE GRYZIE, TROCHĘ WYSIŁKU, jeśli ktoś podaje nazwę programu to chyba nie trzeba wielkiej filozofii aby go w google poszukać !
Wiem Google nie gryzie !! Tylko ja bym może pobrał np. Adobe Flash Proffesional cs3
Nawet nie wiedziałem że takie coś jest ;) A szymon pełnej nazwy nie podał na początku ;)

B0hazard

Aby wykonać ładne menu we Flashu musisz znać chociaż w podstawach ActionScript 3.0 ponieważ już nik nie robi stron w starszym 2.0

Trzeba na to poświęcić troszkę czasu bo nie jest to takie łatwe jak się wydaje.

--
Pozdrawiam,
B0hazard - wierny fan odjechani.com.pl