Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zrobić animację Flash w PS ? - prośba o pomoc :)
Big Grin 
Jak zrobić animację Flash w PS np. takie belki jak ma "Szymon" w swoim menu na chomiku ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja stawiam że to nie było robione w PS.
  Odpowiedz
(09.08.2011, 23:42)karolekdj napisał(a): Ja stawiam że to nie było robione w PS.

No to w czym ?
  Odpowiedz
Zapomniałem nazwy lecz myślę że tym co teraz Szymon opanowuje.
  Odpowiedz
flash i PS to 2 różne rzeczy :)

Flash wykorzystuje język programowania ActionScript w moim wypadku w wersji 3.0

Do robienia tego typu menu, animacji, bannerów, itd... posłuży ci program Adobe Flash :)
---
  Odpowiedz
(10.08.2011, 00:12)Szymon napisał(a): flash i PS to 2 różne rzeczy :)

Flash wykorzystuje język programowania ActionScript w moim wypadku w wersji 3.0

Do robienia tego typu menu, animacji, bannerów, itd... posłuży ci program Adobe Flash :)

Dasz linka do pobrania tego programu ? :D Daj mi taki sam jak ty masz :)
  Odpowiedz
Adobe Flash Professional CS5 wybierz skąd pobrać :) - KLIK
---
  Odpowiedz
(10.08.2011, 00:27)DamianS napisał(a): Dasz linka do pobrania tego programu ? :D Daj mi taki sam jak ty masz :)

Sory za offtop ale już nie wyrabiam nerwowo widząc takie posty

GOOGLE NIE GRYZIE, TROCHĘ WYSIŁKU, jeśli ktoś podaje nazwę programu to chyba nie trzeba wielkiej filozofii aby go w google poszukać !
  Odpowiedz
(10.08.2011, 03:23)tonyviroos napisał(a): Sory za offtop ale już nie wyrabiam nerwowo widząc takie posty

GOOGLE NIE GRYZIE, TROCHĘ WYSIŁKU, jeśli ktoś podaje nazwę programu to chyba nie trzeba wielkiej filozofii aby go w google poszukać !
Wiem Google nie gryzie !! Tylko ja bym może pobrał np. Adobe Flash Proffesional cs3
Nawet nie wiedziałem że takie coś jest ;) A szymon pełnej nazwy nie podał na początku ;)
  Odpowiedz
Aby wykonać ładne menu we Flashu musisz znać chociaż w podstawach ActionScript 3.0 ponieważ już nik nie robi stron w starszym 2.0

Trzeba na to poświęcić troszkę czasu bo nie jest to takie łatwe jak się wydaje.

--
Pozdrawiam,
B0hazard - wierny fan odjechani.com.pl
  Odpowiedz