Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kontynuacja - Odjechana akcja promocyjna na Chomikuj.pl
Star 
Początek 14 marca: Akcja trwa

Witam i zapraszam wszystkich chętnych do reklamowania Forum "Odjechani" na chomikuj.pl.

[Obrazek: odjechani468x60night.jpg]

Akcja objęta została patronatem Forum Odjechani.com.pl

Proszę chętnych o dopisywanie się poniżej z wyborem pierwszej litery nazw chomików na których będzie odbywało się reklamowanie.

Podział na chomiki zaczynające się na literę:
"A" - mabud73
"B" - kerrax
"L" - Leszek
"T" - tonyviroos
"S" - Sylwek150c

W trakcie rozwijania się akcji, nie będę dodawał nowych postów, tylko aktualizował obecny, więc proszę go śledzić.

Banery reklamowe
Wzór I

Wzór II

Wzór III
  Odpowiedz
żeby uniknąć zdublowania reklam na chomiczkach proponowałbym podzielić osoby biorące w tej akcji na chomiczki pod względem pierwszej litery czyli np ja mogę wziąć na siebie każdego chomiczka który zaczyna się na A a ty mabud weźmiesz te od litery B itp itd :D
  Odpowiedz
Fiuuuu, fiuuuu, punktów niestety nie dołożę, jestem zbyt biedny.
W miarę moich skromnych możliwości pomogę w reklamie.:P

Poproszę literę L od mojego imienia.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Polecam stworzyć listę chomików, którym każdy z was będzie rozsyłał wiadomości.
Może być to plik .txt lub w innej formie.
  Odpowiedz
Moja propozycja jest taka, aby zasięgnąć listy która jest dołączana do bota którego chomik colit udostępnił.
  Odpowiedz
Wznowienie Akcji już po ogłoszeniu wyników konkursu "Odjechany chomik!!!
  Odpowiedz
Ja mogę wstawić bannery na swoich stronach oraz na stronach zaprzyjaźnionych, mogę też rozsyłać reklamy do chomików na literę T.
  Odpowiedz
Cały czas oczekuję na chętnych do "małego" reklamowania forum Odjechani.com.pl na chomikuj.pl. Proszę zainteresowanych o dopisywanie się do wątku.
  Odpowiedz
Biorę chomiki na y
  Odpowiedz
Sylwek, na "Y" masz tyle chomików co nic. Nie rób sobie żartów. Czekam na poważne propozycje, by móc zrobić tygodniowy "skok" na chomikuj, z Waszą pomocą.
  Odpowiedz