12.10.2011, 10:46
13.10.2011, 11:40
Według mnie masz problem z właściwym dobieraniem czcionek.
13.10.2011, 12:44
Ja tam się nie znam na grafice, ale dwójka mi się podoba, jedynka też może być.
W trójce zgrzyta mi to, że to reklama retro party, a grafika ze stylem retro nie ma nic wspólnego...
W trójce zgrzyta mi to, że to reklama retro party, a grafika ze stylem retro nie ma nic wspólnego...
12.12.2011, 21:06
A ja znalazłem błąd w 3 pracy
: Zamiast "enegry" to powinno być energy

17.12.2011, 16:07
No to takim okiem "półprofesjonalisty-amatora", jakkolwiek to brzmi 
1. Zły dobór czcionek. Aby podkreślić klimat - WSZYSTKIE czcionki powinny być szeryfowe - typu Times New Roman, ale tej czcionki nie polecam. Raczej wybierz ładniejszą alternatywę, ale również szeryfową (z tymi podstawkami). Kolorystyka mnie urzekła, piękna szaro-septyczna barwa. Idealnie oddaje klimat. Dodałbym elementy czerwieni, ale po pierwsze - ostrej, po drugie zdewastowane elementy (czyli takie postrzępione litery) i wyrzucił żółtego gaussa spod CENSORED, a sam napis zrobiłbym właśnie na czerwono.
2. Hmm... minimalizm?
Zmień czcionki i nie dodawaj prymitywnej poświaty, to świadczy o amatorskim wykonaniu. Jeżeli już musi być coś wokół tego napisu - po prostu niech to będzie kontur, nie rozmazany, najlepiej w doborowym kolorze
Tu kłania się zmysł estetyki 
3. Prymitywne czcionki, tandetne kolory, tło... no tak mi to troszkę nie pasuje
Po pierwsze - gdyby w tle był Fiat 126p to by mnie to zaintrygowało (co to jest?), po drugie - gdyby to było w brązowych lub wyblakłych kolorach to już bym wiedział że coś starego, coś retro, po trzecie - gdyby to było napisane czcionką modną w latach 80-90 w stylu tzw. disco to już bym wiedział - TAK! To jest impreza!
Mam nadzieję że pomogłem, nie miałem na myśli sprawienia przykrości a jedynie dania dobrych rad na przyszłość
Na otuchę dodam że jedynka wcale nie jest najgorsza 

1. Zły dobór czcionek. Aby podkreślić klimat - WSZYSTKIE czcionki powinny być szeryfowe - typu Times New Roman, ale tej czcionki nie polecam. Raczej wybierz ładniejszą alternatywę, ale również szeryfową (z tymi podstawkami). Kolorystyka mnie urzekła, piękna szaro-septyczna barwa. Idealnie oddaje klimat. Dodałbym elementy czerwieni, ale po pierwsze - ostrej, po drugie zdewastowane elementy (czyli takie postrzępione litery) i wyrzucił żółtego gaussa spod CENSORED, a sam napis zrobiłbym właśnie na czerwono.
2. Hmm... minimalizm?

3. Prymitywne czcionki, tandetne kolory, tło... no tak mi to troszkę nie pasuje

Mam nadzieję że pomogłem, nie miałem na myśli sprawienia przykrości a jedynie dania dobrych rad na przyszłość