Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Skok w tandemie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Kurcze kolega skoczył i urodził się we mnie taki mały zazdrośnik.
Chyba też sobie zafunduje.

Uzyskano pozwolenie na publikację filmu na forum

Cennik:

Skok w tandemie z instruktorem Nowy Targ (4000m): 600 zł
Opis: W cenie skoku wliczone jest ubezpieczenie do wykonywania skoków spadochronowych (OC) oraz wypożyczenie kombinezonu i okularków (gogli). Nie ma żadnych ukrytych opłat.

Skok w tandemie z instruktorem Zakopane (4000m): 800 zł
Opis: W cenie skoku wliczone jest ubezpieczenie do wykonywania skoków spadochronowych (OC) oraz wypożyczenie kombinezonu i okularków (gogli). Nie ma żadnych ukrytych opłat.

Usługa wideofilmowania skoku Handy-Cam Camera: 170 zł
Opis: Zobacz swój skok od startu do lądowania, który zostanie poddany profesjonalnej obróbce. Handy-Cam Camera jest umieszczona na ręce instruktora dzięki czemu uchwycimy każdy moment twojego skoku, zaczynając od treningu naziemnego ,chwil spędzonych w samolocie, lotu swobodnego ,otwarcia spadochronu oraz lotu na spadochronie do momentu lądowania. W cenę filmowania wliczone są także zdjęcia.

Voucher na skok w tandemie bez kamery Nowy Targ: 600 zł
Opis: Znakomita forma prezentu. Po uiszczeniu opłaty Voucher jest wysyłany droga elektroniczna pod wskazany adres. Voucher jest ważny do końca sezonu - do wykorzystania w dowolnym terminie, w którym planujemy skoki. Voucher może być imienny lub na okaziciela.

Voucher na skok w tandemie z kamerą Nowy Targ: 770 zł
Opis: Znakomity forma prezentu. Po uiszczeniu opłaty Voucher jest wysyłany pod wskazany adres. Voucher jest ważny do końca sezonu - do wykorzystania w dowolnym terminie, w którym planujemy skoki. Voucher może być imienny lub na okaziciela. Voucher zawiera również wykupioną usługę wideofilmowania oraz zdjęcia ze skoku tandemowego

Voucher na skok w tandemie bez kamery Zakopane: 800 zł
Opis: Znakomita forma prezentu. Po uiszczeniu opłaty Voucher jest wysyłany droga elektroniczna pod wskazany adres. Voucher jest ważny do końca sezonu - do wykorzystania w dowolnym terminie, w którym planujemy skoki. Voucher może być imienny lub na okaziciela.

Voucher na skok w tandemie z kamerą Zakopane: 970 zł
Opis: Znakomity forma prezentu. Po uiszczeniu opłaty Voucher jest wysyłany pod wskazany adres. Voucher jest ważny do końca sezonu - do wykorzystania w dowolnym terminie, w którym planujemy skoki. Voucher może być imienny lub na okaziciela. Voucher zawiera również wykupioną usługę wideofilmowania oraz zdjęcia skoku tandemowego

Kucharek

Grzesiu warto taka adrenalina że masakra. Ja skakałem w Nowym Targu bo mi tam najbliżej.
Kucharek napisał(a):Grzesiu warto taka adrenalina że masakra. Ja skakałem w Nowym Targu bo mi tam najbliżej.

To dawaj jakieś foty albo filmiki.
Jeżeli masz.

Kucharek

Niestety nie mam... Ale wrażenia są nie do opisania ten lot do góry to oczekiwanie na wyskok rewelacja.
Rewelacja!
Na razie nie stać mnie na takie atrakcje, ale w przyszłości, kto wie?
Z tym, że ja wolałabym być na górze. ;)

A nie wiecie, chłopaki, czy jest możliwość skoku nie z instruktorem, ale z kimś znajomym, kto już ma jakieś doświadczenie, skakał ze spadochronem?

Sebastian

Tak jest taka możliwość przynajmniej przy skokach typu HAHO z tego co wiem. Sam skakałem ze swoim kolegą i w tym systemie i w tym z tym, że jest mój znajomy jest żołnierzem tak więc... Ja bym Ci radził MissFuneral najpierw skoczyć właśnie takim systemem a potem próbować HALO. Niesamowite przeżycie:)
Ach się rozmarzyłem...
Baron ten post nie powinien być przypadkiem tutaj http://odjechani.com.pl/Forum-Sporty ;)
Co to za ceny? Skąd oni to biorą?
Z resztą po co ja pytam skoro zapewne to już jest najtańsza oferta.
Za kilka lat ceny pójdą znowu w górę i tak ku nieskończoności.

Ja jak zawsze podchodzę do tego typu spraw krytycznie i nie tylko przez wysoką cenę takiej "rozrywki".
Nie podoba mi się i już.
HAHO... HALO... Taaak, dużo mi to mówi. ;)
Ale nie musisz tłumaczyć, ja się tylko tak teoretycznie pytałam, na razie i tak mnie nie stać, to co się będę nakręcać. ;)
skrzypas napisał(a):Co to za ceny? Skąd oni to biorą?

No wiesz skrzypasku w cenę wchodzi nie tylko skok.

Sebastian napisał(a):HAHO
Sebastian napisał(a):HALO

Szymon prosimy o małą podpowiedź.
Stron: 1 2