Karol
26.01.2012, 19:55
![[Obrazek: 1327529723_by_GBee_500-1327600268.jpg]](http://img.liczniki.org/20120126/1327529723_by_GBee_500-1327600268.jpg)
Czy ACTA zmieni twój pogląd polityczny w Polsce na nadchodzące wybory, poprzez podpisanie tego dokumentu? Czy będziecie zatem głosowali inaczej, czy zostaniesz przy swoim?
Cytat:Politycy to ZŁODZIEJE i OSZUŚCI oraz DEBILE.Tu się zgadzam, z drobnymi wyjatkami, ale to prawda. Jednak swoj do swojego ciągnie, swój na swojego glosuje... więc może najpierw zamiast zmiany systemu trzeba zmienić nieco w ludziach jako-takich?
Cytat:Na moje poglądy to też nie wpłynie, nigdy nie głosowałam na PO i nadal nie zamierzam.Tutaj się zgadzam.
Cytat:Zmusiłaby mnie do tego chyba tylko sytuacja, kiedy jedynym oponentem PO byłby PiS...A tutaj nie. Mógłbym podać kilka powodów, ale mi się nie chce - zestawienia, wykresy, i rozpiskę działalności obu gabinetów można znaleźć w sieci, ewentualnie prasa tez parę razy robiła takie zestawienia.
tonyviroos napisał(a):Politycy to ZŁODZIEJE i OSZUŚCI oraz DEBILE.No tak, tylko na tym nie można zamykać dyskusji. Żyjemy w tym kraju i pośrednio
Tyle mam do powiedzenia w temacie.
Cytat:Generalnie stajemy przed wyborem - zło, czy mniejsze zło. Niestety, ale takie odnoszę wrażenie.Niestety, taka argumentacja do mnie nie przemawia.
Cytat:Na razie nie zastanawiam się na kogo bym zagłosował, ale na kogo na pewno głosu nie oddam.Podejście prawie poprawne... Jestem pewien ze wielu myśli podobnie, jeśli nawet nie tak samo. Tylko ze znowu skończy się to zasada „mniejszego zla” czyli „był PiS, było PO, na nich nie glosuje bo nic się nie poprawiło”, sondaże wskazują na wygrana PO (jako partii rządzącej), najbliżej jest SLD/PSL, i znowu zagłosujecie na „mniejsze zło” czyli to samo g***o w innym kolorze papierka.
(07.02.2012, 11:32)admin napisał(a): [ -> ]No tak, tylko na tym nie można zamykać dyskusji. Żyjemy w tym kraju i pośrednio
od naszych wyborów będzie zależało jaki rząd sobie wybierzemy.
Tak jest najprościej - narzekać. Niestety tak się jeszcze nie udało załatwić żadnej sprawy.