Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pytanie - zdublowana treść posta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam takie pytanie. Kiedy dodaje post, w tresci posta mam podwojoną treść. Chciała bym się dowiedzieć co się dzieje, denerwuje mnie już edytowanie każdego posta :P

Wygląda to natępujaco np.

Gdzie się podziały moje frytki??
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdzie się podziały moje frytki??

PS. Jakoś tak to wygląda :)
Wydaje mi sie że klikasz 2 razy na "Odpowiedz" zamiast raz
No własnie nie. Na początku myślałam że moze naciskam 2 razy, ale sprawidziłam i to nie od tego. :) problem jest gdzie indziej :)
A próbowałaś odpowiadać poprzez kliknięcie [Obrazek: newreply.gif] ?
Może tylko w szybkiej odpowiedzi ci dubluje?
Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej :D

Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej :D

No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was :)

No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was :)

Babbling_Baboon

Problem z Internetem! Jak się łącze dławi to dubluje tekst niestety. Też mi się kiedyś zdarzyło.
Heh powiem że wątpie troche w ten problem z łaczem bo na innych stronach działa bez zarzutu ale nie odrzucam tego moze byc i to :)