Wygląda to natępujaco np.
Gdzie się podziały moje frytki??
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdzie się podziały moje frytki??
PS. Jakoś tak to wygląda
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pytanie - zdublowana treść posta
|
02.06.2012, 22:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2012, 23:25 przez MissFuneral.)
Mam takie pytanie. Kiedy dodaje post, w tresci posta mam podwojoną treść. Chciała bym się dowiedzieć co się dzieje, denerwuje mnie już edytowanie każdego posta
Wygląda to natępujaco np. Gdzie się podziały moje frytki?? ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gdzie się podziały moje frytki?? PS. Jakoś tak to wygląda
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.06.2012, 22:48
Wydaje mi sie że klikasz 2 razy na "Odpowiedz" zamiast raz
No własnie nie. Na początku myślałam że moze naciskam 2 razy, ale sprawidziłam i to nie od tego. problem jest gdzie indziej
03.06.2012, 17:22
A próbowałaś odpowiadać poprzez kliknięcie ?
Może tylko w szybkiej odpowiedzi ci dubluje?
---
Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej
Nie nie wydaje mi się. Najwyżej będę się meczyć dalej No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was No dokładnie takie coś ja wyżej załamka. Jak jest jeszcze krótki tekst no ok ale jak mam go troche to dublowanie się jest... męczące dla mnie i dla was
10.06.2012, 14:55
Problem z Internetem! Jak się łącze dławi to dubluje tekst niestety. Też mi się kiedyś zdarzyło.
18.06.2012, 21:34
Heh powiem że wątpie troche w ten problem z łaczem bo na innych stronach działa bez zarzutu ale nie odrzucam tego moze byc i to
|