Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Zmienione ikony na pulpicie i w GG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, otóż mam taki problem z komputerem [WIN 7 HOME PREMIUM x86] pozmieniały mi się ikony na pulpicie w GG, po przywróceniu nadal było tak samo można to jakoś naprawić nie instalować od nowa WIN 7?

W zamian za rozwiązanie problemu oferuje 10 tys. chomikowych punktów i miejsce w strefie VIP na chomiku brazzers-x.
Też tak kiedyś miałem...

Wejdź w rejestr (start, regedit), HKEY_CURRENT_USER -> Control Panel -> Desktop -> WindowMetrics

znajdź Shell Icon Size (jak nie ma to i zmień dane wartości na 16, zapisz, później znowu na 32, zapisz i zrestartuj komputer.

Jeżeli nie pomoże to są programy do 'naprawy' ikon, które działają na tej samej zasadzie.. Słyszałem też, że można usunąć plik iconcache.db z /windows/

Aderus1

Zainstaluj wszystko od nowa, może to ci pomoże.

[ ciach - treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
(10.06.2012, 17:37)Aderus1 napisał(a): [ -> ]Zainstaluj wszystko od nowa może to ci pomorze
Pomorze to jest nad morzem obok Bałtyku:)

A co do tematu to zrób to co napisał Niikii, a jeśli nadal to nie "pomoże" to napisz nam to tutaj na forum a razem wymyślimy inne rozwiązanie.
Dzięki wam dzięki działa wszystko :)

[ treść reklamowa usunięta przez moderatora ]