Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zmienione ikony na pulpicie i w GG
Witam, otóż mam taki problem z komputerem [WIN 7 HOME PREMIUM x86] pozmieniały mi się ikony na pulpicie w GG, po przywróceniu nadal było tak samo można to jakoś naprawić nie instalować od nowa WIN 7?

W zamian za rozwiązanie problemu oferuje 10 tys. chomikowych punktów i miejsce w strefie VIP na chomiku brazzers-x.
  Odpowiedz
Też tak kiedyś miałem...

Wejdź w rejestr (start, regedit), HKEY_CURRENT_USER -> Control Panel -> Desktop -> WindowMetrics

znajdź Shell Icon Size (jak nie ma to i zmień dane wartości na 16, zapisz, później znowu na 32, zapisz i zrestartuj komputer.

Jeżeli nie pomoże to są programy do 'naprawy' ikon, które działają na tej samej zasadzie.. Słyszałem też, że można usunąć plik iconcache.db z /windows/
  Odpowiedz
Zainstaluj wszystko od nowa, może to ci pomoże.

[ ciach - treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
  Odpowiedz
(10.06.2012, 17:37)Aderus1 napisał(a): Zainstaluj wszystko od nowa może to ci pomorze
Pomorze to jest nad morzem obok Bałtyku:)

A co do tematu to zrób to co napisał Niikii, a jeśli nadal to nie "pomoże" to napisz nam to tutaj na forum a razem wymyślimy inne rozwiązanie.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Dzięki wam dzięki działa wszystko :)

[ treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
  Odpowiedz