Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomik korann - kradzież punktów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dzisiaj z kolegi konta skradziono 800 tys pkt
o to dowód, nie wiem czy zgłaszał to do administarcji bo się z nim nie dogadałem ...
[Obrazek: gd0y3v.jpg]

Babbling_Baboon

Kolejny złodziej! To już jest jakaś plaga!
a jak dostal Ci sie na konto?
Dobre pytanie. Założę się że dzięki udostępnieniu hasła przez program do reklamy masowo rozpowszechniany. Oto co pazerność robi z ludźmi. Szkoda paru tysięcy punktów na sprawdzonego bota więc bierze się co jest za darmo. I takie są skutki. Konto korann to konto jakich wiele. Puste, bez plików stworzone w jednym celu, żeby kraść i oszukiwać.
możecie podac emaila do administacji bo nie zgłaszał tego ...

(28.06.2012, 18:39)enrique97 napisał(a): [ -> ]a jak dostal Ci sie na konto?

to nie jest moje konto dostałem teraz dostep do niego. Dowiedziałem się ze wczoraj pobrał ten program do wysyłania reklam chomikmail czy jakos tak ..
800 tys pkt to sporo ;/ troche straciles a jesli ktos nie ma zadnych programow do reklamowania itp to jest jakas szansa ze konto zostanie okradzione?

lucyfer wyslalem Ci pw jak chcesz odpisz
hmm to podacie mi ten adres emial do administarcji bo jakos znaleśc nie moge ...
Ehh złodzieje jak byli tak będą...
Życzę powodzenia Twojemu koledze w odzyskaniu swoich punktów.
Cały czas próbuję się dowiedzieć kim jest ten złodziej w rzeczywistości. Jak uzyskam pewne informacje od ekipy zapory COMODO to może pozwę gościa w sądzie i się to zakończy.
Stron: 1 2 3