Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik korann - kradzież punktów
Dzisiaj z kolegi konta skradziono 800 tys pkt
o to dowód, nie wiem czy zgłaszał to do administarcji bo się z nim nie dogadałem ...
[Obrazek: gd0y3v.jpg]
  Odpowiedz
Kolejny złodziej! To już jest jakaś plaga!
  Odpowiedz
a jak dostal Ci sie na konto?
  Odpowiedz
Dobre pytanie. Założę się że dzięki udostępnieniu hasła przez program do reklamy masowo rozpowszechniany. Oto co pazerność robi z ludźmi. Szkoda paru tysięcy punktów na sprawdzonego bota więc bierze się co jest za darmo. I takie są skutki. Konto korann to konto jakich wiele. Puste, bez plików stworzone w jednym celu, żeby kraść i oszukiwać.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
możecie podac emaila do administacji bo nie zgłaszał tego ...

(28.06.2012, 18:39)enrique97 napisał(a): a jak dostal Ci sie na konto?

to nie jest moje konto dostałem teraz dostep do niego. Dowiedziałem się ze wczoraj pobrał ten program do wysyłania reklam chomikmail czy jakos tak ..
  Odpowiedz
800 tys pkt to sporo ;/ troche straciles a jesli ktos nie ma zadnych programow do reklamowania itp to jest jakas szansa ze konto zostanie okradzione?

lucyfer wyslalem Ci pw jak chcesz odpisz
  Odpowiedz
hmm to podacie mi ten adres emial do administarcji bo jakos znaleśc nie moge ...
  Odpowiedz
http://chomikuj.pl/Kontakt.aspx

albo http://chomikuj.pl/Chomikuj.pl
  Odpowiedz
Ehh złodzieje jak byli tak będą...
Życzę powodzenia Twojemu koledze w odzyskaniu swoich punktów.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Cały czas próbuję się dowiedzieć kim jest ten złodziej w rzeczywistości. Jak uzyskam pewne informacje od ekipy zapory COMODO to może pozwę gościa w sądzie i się to zakończy.
  Odpowiedz