Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Co ja mam zrobić z tym problemem?, nikomu nie wadzę, moja ocena plików nie jest niższa niż 4 ale tutaj ktoś ewidentnie chce mnie zniszczyć. nawet nie wiem za co...
Również macie takie problemy? mam takie oceny podawane w większości folderów, setki plików...
Co cóż, właśnie wiem że zniechęca innych do pobierania, zresztą sam sceptycznie podchodzę do plików z taką oceną. Tylko ja takich ludzi nie rozumiem, po co oni takie oceny wystawiają, większość filmów i gier sam pobieram na komputer i testuję więc nie ma możliwości żeby nie działały, ale zabawi w ocenianie niestety do niczego nie prowadzą...
Szkoda tylko że administracja nie daje możliwości wyłączenia na chomikuj oceniania ale cóż...
YGeek napisał(a):Tylko ja takich ludzi nie rozumiem, po co oni takie oceny wystawiają
To proste... Pozbycie się konkurencji. Taki troll siedzi i klika Ci jedyneczki, wystawiając sobie zapewne z innych kont dobre oceny. Pytanie kto wypadnie lepiej przed użytkownikiem i od kogo pobierze on plik, oddaje już Twojej wyobraźni
dimix napisał(a):Zrób sobie 2, 3 inne chomiki i z nich dawaj sobie 5 Usmiech
Brutalne, nieuczciwe ale niestety jedyne słuszne w tym przypadku rozwiązanie...
VanPure napisał(a):A nie można sprawdzić, kto daje taką ocenę ? Ja miałem podobnie tutaj na forum z reputacją, ale tu za chwilkę mi usunięto te oceny.
Nie ma takiej możliwości aby sprawdzić na chomikuj kto daje ocenę Administracja chomikuj.pl sama kiedyś w wiadomości napisała, że nie ma takiej możliwości i nie będzie. Tzn oni mogą to sprawdzić ale dla nas nie ma i nie planują wprowadzić opcji podglądu w to...
PS. Co ma to forum do strony chomikuj.pl ?? przecież forum nie jest oficjalnym forum chomikuj.pl bo takie nie istnieje.
To wszystko jest trochę bez sensu. Jeżeli się z kimś pokłócisz to od razu ma się jak na nas wyżyć. Tak trudno było administracji o takim czymś pomyśleć ?