07.08.2012, 04:34
Witam! Jestem ciekaw czy też tak macie. Często mi się to zdarza, że czytam dwie lub trzy książki. Wielu znajomych jednak mnie za to krytykuje. Uważają, że lepiej czytać jedną pozycję, później następną itd. Inni zaś zgadzają się ze mną i również przyznają się do takich przyzwyczajeń. Ciekawi mnie jedynie że zwolennicy monogamii, nie należą do miłośników literatury, natomiast te większe mole książkowe, często jadą na kilka frontów. Jak to ma się u was? Mi to kompletnie nie przeszkadza. Zwłaszcza teraz kiedy łączę fantasy z psychologią... Opcja elegancka
PS.
Odkąd planuję czas i nie mam podczas dnia już takich chwil zawahania, w których po prostu nic nie robiłem, czy odpoczywałem, chwilę na książkę zawsze się znajdzie. Szczerze zachęcam do takich działań. Zarządzanie czasem jest bardzo przydatne. Powinni tego uczyć w szkołach
PS.
Odkąd planuję czas i nie mam podczas dnia już takich chwil zawahania, w których po prostu nic nie robiłem, czy odpoczywałem, chwilę na książkę zawsze się znajdzie. Szczerze zachęcam do takich działań. Zarządzanie czasem jest bardzo przydatne. Powinni tego uczyć w szkołach