Witam!
Mam internet mobilny z limitem 3 GB, a od 24 do 6 rano nie mam limitu. I właśnie wczoraj korzystając po północy z Internetu przekroczyłem limit i mam prędkość 0.023 Mb/s. Czy opłaca się pisać do BOK? Skoro po 24 mam bez limitu jakim cudem zniknęło mi 500 MB transferu? A normalna prędkość wróci mi 26 września....
Po prostu wykorzystałeś. Ja mam limit 7 giga i też 5 giga wykorzystałem w 10 dni. I musi mi starczyć 2 giga jeszcze na 20 dni

Ale ja po północy do 6 mam bez limitu. Wiec oglądałem filmiki. Napisałem do BOK'u może wrócą chociaż 400mb bo tata jest zły na mnie.
Ja tak kiedyś miałem z internetem w orange. Również nie było limitu od 23.00 do 6.00. Oglądałem filmiki i zabrało mnóstwo transferu. Nie dało się już cofnąć ...

Teraz już nie interesuje mnie internet mobilny

Wole radiówkę

To ja właśnie mam neta w orange ;/
Ja mam w play i zawsze jak miałem od północy do 9 rano nielimitowany to ściągałem ile się dało filmów i nic w z limitu dziennego nie pożarło

No a mi niestety pożarło. Jak sprawdzam połączenia to mam o godzinie 22:34 około 600000kb. A zacząłem korzystać o 23:30...
Może to wina tego że nie resetowałem routera... Jestem tym bardzo zdenerwowany. Cóż zobaczymy co mi odpiszą.
Haha, najgorsze co może być - internet z orange.

Dla mnie jest to jedno wielkie ***** i nic więcej... No nic, chyba najlepiej będzie Ci poczekać do 26 września. Pamiętaj, że przy takiego typu internetach oglądane filmiki zabierają dużo transferu. Taka rada ode mnie.

Ja tam cały czas kontroluje ile korzystam przez programik play online ma bardzo ładne statystyki i wykres

więc nic mi nie umknie

Niestety umowa do listopada lub października 2013...