Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Mobilny internet - zniknął mi transfer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!
Mam internet mobilny z limitem 3 GB, a od 24 do 6 rano nie mam limitu. I właśnie wczoraj korzystając po północy z Internetu przekroczyłem limit i mam prędkość 0.023 Mb/s. Czy opłaca się pisać do BOK? Skoro po 24 mam bez limitu jakim cudem zniknęło mi 500 MB transferu? A normalna prędkość wróci mi 26 września....
Po prostu wykorzystałeś. Ja mam limit 7 giga i też 5 giga wykorzystałem w 10 dni. I musi mi starczyć 2 giga jeszcze na 20 dni :)
Ale ja po północy do 6 mam bez limitu. Wiec oglądałem filmiki. Napisałem do BOK'u może wrócą chociaż 400mb bo tata jest zły na mnie.
Ja tak kiedyś miałem z internetem w orange. Również nie było limitu od 23.00 do 6.00. Oglądałem filmiki i zabrało mnóstwo transferu. Nie dało się już cofnąć ... :( Teraz już nie interesuje mnie internet mobilny :) Wole radiówkę :D
To ja właśnie mam neta w orange ;/
Ja mam w play i zawsze jak miałem od północy do 9 rano nielimitowany to ściągałem ile się dało filmów i nic w z limitu dziennego nie pożarło :D
No a mi niestety pożarło. Jak sprawdzam połączenia to mam o godzinie 22:34 około 600000kb. A zacząłem korzystać o 23:30...
Może to wina tego że nie resetowałem routera... Jestem tym bardzo zdenerwowany. Cóż zobaczymy co mi odpiszą.
Haha, najgorsze co może być - internet z orange. :) Dla mnie jest to jedno wielkie ***** i nic więcej... No nic, chyba najlepiej będzie Ci poczekać do 26 września. Pamiętaj, że przy takiego typu internetach oglądane filmiki zabierają dużo transferu. Taka rada ode mnie. :)
Ja tam cały czas kontroluje ile korzystam przez programik play online ma bardzo ładne statystyki i wykres :) więc nic mi nie umknie :D
Niestety umowa do listopada lub października 2013...
Stron: 1 2