Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Czy to może być łysienie plackowate?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam pytanie, czy po tym zdjęciu jesteście w stanie ocenić czy to może być łysienie plackowate czy to po prostu są zwykłe "gniazdka"?

[Obrazek: Zdj_cie024-1347484049.jpg]
Nie jestem dermatologiem, ale moim zdaniem niepotrzebnie panikujesz. ;) Normalne "gniazdka" - tak po prostu rosną włosy na czubku głowy, w różnych kierunkach i ja tam żadnych łysych placków nie widzę. :)
Ja na Twoim miejscu zwrócił bym baczną uwagę na ten parkiet na dole, jeśli za parę dni zacznie przypominać wykładzinę dywanową, znaczy łysienie ;) ( zwykłe gniazdka ;) )
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Wolałem zapytać niż być w niecierpliwości poza tym ani nic mnie nie swędzi, ani włosy nie wypadają...
Nie ma co dziwić się chłopakowi. ;-) Też uważam, że włosy rosną Ci normalnie i skoro nie wypadają, to trzeba się cieszyć. ;-)
Normalne włosy. Łysienie plackowate wygląda zupełnie inaczej. Przede wszystkim we włosach miał byc łyse miejsca w kształcie okręgów. Tutaj nie ma tego. Masz puszyste włosy tak w ogóle :)
To nie jest łysienie plackowate, poczytaj o łysieniu plackowatym procerin.pl/lysienie-plackowate.html tutaj jest ładnie opisane w artykule. Samo łysienie które teraz masz też jest bardzo znikome.