Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

WDŻ - Wyrażacie zgodę?
Ja ten przedmiot miałem w 5 klasie w szóstej już nie, rok temu także w tym roku też tylko że następnym półroczu i taka lekcja powiem szczerze nic mi nie dała, kompletnie nic, pisaliśmy jakieś krzyżówki i tyle no może jeszcze rozmawialiśmy o rozwoju duchowym, emocjonalnym itp, w V klasie podstawówki było jak zakładać prezerwatywę, w ogóle nie wiem po co ten cyrk! jak wszyscy w klasie wiedzieli jak to zrobić, wiedzieli i wiedzą co to jest seks, itp, no ale lekcja oczywiście może coś nas nauczyć, np tego jak postępować w dorosłym życiu co zrobić w trudnych chwilkach.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez da Vinci - 04.09.2013, 01:28
RE: WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez tungar - 04.09.2013, 01:59
RE: WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez Jarus - 04.09.2013, 03:36
RE: WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez Cassius - 04.09.2013, 10:57
RE: WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez da Vinci - 04.09.2013, 13:27
RE: WDŻ - Wyrażacie zgodę? - przez Paweu - 04.09.2013, 15:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości