Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nauki nieistniejących (?)
Proste pytanie, lecz odpowiedzi jak najbardziej skomplikowane - miło widziane.
Czy można się czegoś nauczyć od postaci fikcyjnych, stworzonych przez inną osobę?
Macie jakiś swój nieistniejący wzorzec, który przyczynił się do ukształtowania WAs takimi, jakimi teraz jesteście?
Filmy, seriale, bajki, anime, komiksy i inne, pytam o wszystko.

Mojej wypowiedzi spodziewajcie się w niedługim czasie, pisanie mi trochę zajmie gdyż chcę przytoczyć kilka przykładów ;)

Piszcie, zżera mnie ciekawość jakie przykłady będziecie dobierać i dlaczego (uzasadnienie wyboru baaaaardzo miło widziane :) ).
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nauki nieistniejących (?) - przez Hans - 07.09.2013, 07:39
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Vessna - 07.09.2013, 09:47
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Cassius - 07.09.2013, 10:03
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez da Vinci - 07.09.2013, 14:05
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Adikus - 07.09.2013, 16:04
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Hans - 08.09.2013, 02:32