Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nauki nieistniejących (?)
Prawda jest taka, że w każdym z nas zostało coś z bohaterów wszelakich produkcji, które mieliśmy okazję czytać, czy oglądać. Dziecko jest jak gąbka, chłonie świat, uczy się zewsząd, wszystkiego. Roczniki lat 80, a nawet 90, dobrze pamiętają słynnego Songa z Dragon Ball'a, o którym zaraz Hans napiszę nam dłuższe opowiadanie :) Dziś nie zdaję sobie z tego sprawy, ale ta postać naprawdę miała duży wpływ na moją osobę. Pewne wartości zostały mi do dziś, z czego jestem bardzo zadowolony. To jedna z tych bajek, która wychowywała społeczeństwo. Gdybym miał szukać jeszcze postaci, którą podziwiałem i chciałem być do niej podobny, na pewno uwzględniłbym James'a Bond'a. Czarujący, dojrzały, opanowany, uwielbiający flirtować z kobietami. Dziś często widzę po sobie, że zdarza mi się być jego odbiciem lustrzanym, choć nie mam licencji na zabijanie.

...czego czasem żałuję.

Inne postacie? Hmm, nigdy nie utożsamiałem się aż tak bardzo z żadnym bohaterem. Bardzo szanuję swoją osobę, sporo przeszedłem i nabrałem tym samym wewnętrznej wartości, dlatego można powiedzieć, że moim idolem jestem ja sam, ale muszę przyznać, że wchłonięte za dzieciaka cechy herosów, na pewno wpłynęły na kondycję psychiczną, którą dziś posiadam.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nauki nieistniejących (?) - przez Hans - 07.09.2013, 07:39
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Vessna - 07.09.2013, 09:47
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Cassius - 07.09.2013, 10:03
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez da Vinci - 07.09.2013, 14:05
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Adikus - 07.09.2013, 16:04
RE: Nauki nieistniejących (?) - przez Hans - 08.09.2013, 02:32