Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nawigacja GPS
Powiem tak że 800 złotych za nawigację tylko na busy - szkoda kasy. Osobiście polecałbym kupić tańsze Mio 7550 z mapą Europy, dożywotnią aktualizacją map oraz jeśli się nie mylę trafficiem. Koszt takiej nawigacji ok. 550 złotych na teraz na busa wystarczy. Natomiast jeśli chodzi o późniejsze jazdy zainteresowałbym się instalacją iGO Truck. Ale zanim to wszystko polecam przejść się do większego sklepu i obejrzeć kilka firm tj. Mio, TomTom, Garmin oraz Becker i sprawdzić organoleptycznie który system map najbardziej Ci pasuje - wygląd, obsługa. Jest to bardzo istotne, sam ostatnio zakupiłem Garmina który kompletnie mi nie leży pod względem wizualnym i ni cholery nie mogę się na niego przestawić mimo iż to fajna 6 calowa nawigacja - 650 złotych w dupę.

Warto pamiętać że jeśli nawigacja pracuje na systemie Windows CE 5/6 istnieje możliwość wgrania innego systemu map (iGO, MapaMap, AutoMapa), natomiast niektóre nawigacje np. Garmin nie dają możliwości rozbudowy systemu o inne programy nawigacyjne - to ważne.

Podsumowując. Czy potrzebujesz systemu traffic (system informowania o korkach i utrudnieniach drogowych)? Czy w grę wchodzi samodzielne wgranie innego programu nawigacyjnego czy po prostu chcesz kupić nawigację i wszystko ma działać seryjnie? Jaka wielkość 5 cali, 6 cali?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nawigacja GPS - przez Erase - 15.08.2016, 02:29
RE: Nawigacja GPS - przez MrPsycho - 15.08.2016, 05:57
RE: Nawigacja GPS - przez Erase - 15.08.2016, 06:23
RE: Nawigacja GPS - przez B0hazard - 15.08.2016, 23:48
RE: Nawigacja GPS - przez Erase - 16.08.2016, 00:09
RE: Nawigacja GPS - przez amb00 - 16.08.2016, 12:35
RE: Nawigacja GPS - przez Erase - 17.08.2016, 07:03