Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najlepsza książka jaką czytałeś/aś
No zobaczymy, przekonam się sam, kiedy po Hobbicie sięgnę po trylogię ;)

Nicholas, szczerze to nie pamiętam o czym zbytnio to było, choć zapewne przerabiałem wiele lat temu ;) Czytając jednak Twoje słowa cały czas na myśli miałem Kamienie na szaniec... Swoją drogą chyba jedyna warta uwagi lektura tamtego okresu.

Hmm, właśnie włączyłem sobie streszczenie. Nemeczek, chłopcy, plac broni... coś tam zaczyna świtać daleko zakodowane w prawej półkuli, heh ;)
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najlepsza książka jaką czytałeś/aś - przez da Vinci - 10.07.2012, 15:16
RE: Najlepsza książka jaką czytałeś/aś - przez zawpork - 04.11.2012, 14:39