Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Upiekli psa żywcem! Masakra w Starogardzie Gdańskim
Właśnie wróciłem i jestem strasznie zmęczony... Oczy mi się kleją, ale nie mogę się powstrzymać od wtrącenia swoich trzech groszy... Aborcja i inne trele molele vs znęcanie się nad zwierzętami, hmm, ciekawe, tylko co ma piernik do wiatraka? Jeśli boli was temat zabijania ludzi przed narodzeniem, załóżcie wątek, chętnie podyskutuję na ten temat. Ktoś tu świetnie podkreślił, że zwierzęta są zależne od ludzi - Święta prawda.

Mówiąc krótko... Człowiek inteligentny zdaje sobie sprawę z tego, że taki czworonóg jest w pełni zależny od właściciela i na pewno nie przyszłoby mu do głowy znęcać się nad tą istotą. Mimo, że zwierzęta nie mówią i często nie słuchają, nie znaczy to, że nie odczuwają bólu. To również stworzenia z krwi i kości, tak jak my, które przeżywają otaczającą je rzeczywistość. Temat rzeka, a Wy powiedzieliście już praktycznie wszystkie argumenty, więc nie będę się już katował bo łóżko na mnie czeka.

W każdym razie temat ten to jedynie kropla w oceanie zła, który nas otacza... My jesteśmy ludźmi, i tylko my możemy to zmienić, więc warto to przemyśleć...
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Upiekli psa żywcem! Masakra w Starogardzie Gdańskim - przez da Vinci - 21.08.2012, 05:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości