01.09.2012, 14:54
(31.08.2012, 18:18)Viso napisał(a): No widzisz, niekoniecznie w PS3 został zastosowany tak mocny procesor (bodajże 8 rdzeniowy z zegarem 3+ ghz), który będzie wyrabiał normę na tyle, by grafika nie musiała przejmować na siebie wszystkiego, co za tym idzie? Grafika obejmuje wszystkie standardy, które nie zmienią się przez najbliższe 2 lata? Poza tym przyciągnij uwagę na fakt, że PS4 wraz z nowym XBOXem ma wyjść pod koniec 2013? Więc na pewno nie wsadzą tego samego co w poprzednikach.
Jeśli Twoim zdaniem mocny procesor wystarczy to grania to powodzenia
życzę. Standardy które nie zmienią się przez 2 lata ha ha ha. Wyjdzie
PS4 i co z tego będzie dobre rok może dwa a potem znowu 100 lat za PC
a następna generacja pojawi się może za 7-10 lat.
(31.08.2012, 18:18)Viso napisał(a): Ty robisz "upgrate" PC, ja mogę co najwyżej "upgrade", ale po co? Wszystkie te gry,
O przepraszam Cię najmocniej, jak ja śmiałem zrobić literówkę.
Moja wina
(31.08.2012, 18:18)Viso napisał(a): które teraz wychodzą korzystają z jednego silnika graficznego i tyle (No tak, mogą różnić się i używać innych - Ale wszystko to jest dziś używane tak samo). Pewnie, mogę kupić 16 rdzeniowy procesor, 48gb ramu oraz 2 karty graficzne GTX690 w trybie SLI, ale po kiego grzyba? Nie wykorzystam nawet 1/10 z tego, bo sprzęt 3 krotnie tańszy będzie utrzymywał wszystko na ULTRA, a to samo jest w konsoli.
Po co kupować mercedesa SLS AMG skoro można kupić Audi A4, przecież
i tak nie wykorzystasz jego 6 litrowego silnika. Spytam się Ciebie grałeś
kiedyś na konsoli oraz na PC w ustawieniach Ultra i nie zauważyłeś różnicy?
Bez komentarza, zazwyczaj tacy ludzie jak Ty (niekoniecznie Ty) mają jakieś
pc z ziemi i nigdy nie widzieli jak gra powinna wyglądać i bronią konsole
no i gdzie mieli zauważyć różnicę. Ale Twoje zdanie.
(31.08.2012, 18:18)Viso napisał(a): To jaki system tam się znajduję nie ma znaczenia, a opis każdego z produktów tj. PC i KONSOLA znajdziesz w internecie, co odpowiada czemu i do jakiego celu zostało stworzone.
Bez komentarza ..
(31.08.2012, 18:18)Viso napisał(a): Wyjąłeś to niczym magik królika z kapelusza - Wyrażam jak to nazwałeś "Wolność słowa" i staram się udowodnić (Tak, mam takie prawo), że ten temat OBECNIE nie ma żadnego sensu. Poza tym sam zaprzeczyłeś ostatnim zdaniem, skoro każdy ma wolność słowa to może to wyrazić tak jak zrobiłem to ja, więc czemu odpychasz mnie od tego bym nie wypowiadał się więcej?
Czy Ty rozumiesz definicję DYSKUSJI? Ja chciałem tu podyskutować, zasięgnąć
rady co ludzie myślą na ten temat. Ty pojawiasz się i mówisz że konsoli nie można
porównać z PC bo to nie ma sensu i wszyscy którzy myślą inaczej nie mają racji.
Osobiście nie narzucam inny że to czy to jest lepsze tylko dyskutuje jakie są
zalety i wady danego sprzętu a nie jak Ty - KONSOLA JEST LEPSZA BO JEST
DO GRANIA - i koniec.
Powodzenia życzę i nie będę więcej odpowiadał na Twoje posty,
bo lubię niezobowiązującą dyskusję a nie narzucanie swojego toku myślenia.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl