Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pamiętniki pisane ręcznie
Czy pisaliście kiedykolwiek własny pamiętnik?
Pamiętam jak chodziłem do szkoły, była moda na pisanie pamiętników. Głównie robiły to dziewczyny, ale chłopaki również. Kiedyś ktoś mi kiedyś opowiadał, jak uśmiał się do łez czytając co napisał 20 lat temu. Mówi się, że pisanie pamiętników to dobra rzecz, ponieważ pozwala na samoocenę z perspektywy czasu. Dodatkowo pisanie pamiętnika, pozwala nam na obserwację wielu ciekawych zmian jakie w nas zachodzą.
Nigdy takiego pamiętnika nie napisałem, ale teraz chyba żałuję. Było by co wspominać. :)
A Wy? Czy pisaliście kiedyś pamiętnik? Czy według Was jest to potrzebne? W czymś Wam pomaga? No i oczywiście pytanie w dzisiejszej dobie postępu technologicznego obowiązkowe: czy blog w dzisiejszych czasach z powodzeniem może zastąpić (lub już zastąpił) tradycyjny pamiętnik?

[Obrazek: Pami_tnik_odjechani-1352247595.jpg]
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pamiętniki pisane ręcznie - przez adam-as - 07.11.2012, 02:30
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez Tomek1 - 07.11.2012, 11:45
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez Kaiselin - 07.11.2012, 22:15
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez adam-as - 08.11.2012, 16:02
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez MissFuneral - 08.11.2012, 21:31
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez Ojgen - 08.11.2012, 22:17
RE: Pamiętniki pisane ręcznie - przez Vilandra - 12.02.2013, 17:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości