Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Wirusy po skanowaniu komputera - co robić?
(09.11.2012, 20:32)elgato napisał(a): Więc tak zacznę od początku. :)
Z początku komputer potrafił mi się zrestartować i działał ok. Myslałam, że to wina zasilacza .
Wczoraj przeglądając forum natrafiłam na jeden temat i opisany podobny przypadek do mojego. Wszystkie te wirusy umiejscowiły się na dysku C systemu. Dałam je do kwarantanny tylko pytanie co teraz. Za tydzien chłopak się nimi zajmie a do tego czasu ja ja mam z nimi robić ? :)
[Obrazek: 1zegqcw.jpg]

Najlepiej było by je usunąć, jeśli nie potrafisz nic nie musisz robić w kwarantannie nie będą oddziaływać na komputer, tak ogólnie to zastanów się nad zmianą antywirusa bo avast to niestety się słabo nadaje.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wirusy po skanowaniu komputera co robić ? - przez Marszal - 09.11.2012, 20:41