Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Saga i Lumi czyli szalone malamuty
Chciałabym przedstawić moje kochane psiaki, które są spełnieniem mojej wielkiej miłości do "psów północy".
Oto moja pierwsza psica, Saga.
[Obrazek: _KAR1205.jpg]
Ma obecnie 5 lat, jest u mnie od 8. tygodnia życia. Jest w typie rasy Alaskan Malamute (nie posiada rodowodu). Jest to cudowny pies, kocha wszystkich ludzi (złodzieja zaprosiła by z radością do mieszkania i zrobiłaby mu herbatę :P ), uwielbia aktywnie spędzać czas chodząc po górach, ciągnąc mnie wraz z rowerem lub też pływając.

A to mój drugi pies, Lumi.
[Obrazek: _KAR1003.jpg]
Ma obecnie 7,5 roku, a u nas jest od dwóch lat. Wzięliśmy go ze schroniska, gdzie spędził rok, co tragicznie odbiło się na jego psychice. Myślę, że teraz jest szczęśliwy, a przynajmniej staram się by tak było. Lumi jest rasowym Malamutem (ma rodowód, a i tak nie uchroniło go to przed bezdomnością...), jest stworzony do tego by coś ciągnąć za sobą, wtedy jest najszczęśliwszy ;)

Troszkę różnych fotek moich skarbów.
[Obrazek: _KAR1040.jpg]
[Obrazek: _KAR1028.jpg]
[Obrazek: _KAR0981.jpg]
[Obrazek: DSC01557.jpg]
[Obrazek: DSC01589.jpg]
[Obrazek: DSC01603.jpg]
To tyle na zachętę, bo nie chcę zanudzać ;)
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Saga i Lumi czyli szalone malamuty - przez Arcana - 05.12.2012, 16:41
RE: Saga i Lumi czyli szalone malamuty - przez Jarus - 20.12.2012, 10:17
RE: Saga i Lumi czyli szalone malamuty - przez Jarus - 11.04.2013, 23:47