3D Box Shot Pro niestety jest to demo i trzeba pousuwać tam takie kropeczki najlepiej w Photoshopie (metoda usuwania tutaj KLIK)
Następna opcja to otworzyć za pomocą Photoshopa tą okładkę
Najpierw musisz skasować to odbicie (po prostu zaznaczyć i usunąć)
Następnie trzeba zrobić takie zaznaczenie
i zamalować na jakiś znaczny kolor ja wybrałem czerwony
Teraz wklejamy naszą okładkę którą chcemy umieścić na pudełku
teraz wybieramy narzędzie np. lasso wielokątne i klikamy prawym. z rozwijanej listy wybierz przekształcanie swobodne. Następnie kliknij znowu prawym i z rozwijanej listy wybierz zniekształć. i po prostu za pomocą tych "kwadracików" co są w każdym rogu okładki dopasuj ją tak aby pokryła cały czerwony obszar
Teraz zaznacz okładkę która znajduje się na płycie i na nowej warstwie zamaluj ją jakimś kolorem ja wybrałem czerwony
Następnie wklej znowu okładkę i ustaw tak aby było widać w tym czerwonym kawałku to co potrzebujemy.
ja ustawiłem tak.
Następnie kliknij prawym na warstwie z czerwonym półkolem i wybierz wczytaj zaznaczenie. następnie po prostu skopuj i wklej ten kawałek okładki
Teraz odbicie. musisz scalić wszystkie warstwy. aby to zrobić ukryj warstwę z tłem (jeżeli ją masz) i następnie wejdź w Warstwa/scal widocznie następnie kliknij kombinację klawiszy ctrl + a (zaznacz wszystko) i skopiuj a następnie wklej. nową warstwę ustaw tak jak ja
Następnie zrób zaznaczenie na dole na kilka pixeli (wedle uznania )
Następnie kliknij prawym i wybierz wtapianie...
Ja ustawiłem na 50 px (zależy od zaznaczenia. najlepiej metodą prób i błędów)
Teraz tylko ustaw "warstwę z odbiciem pod warstwą z okładką i gotowe
Mam nadzieję że pomogłem