Nie będę wam opisywał jak wyglądał hot-dog bo to dopiero śmiechu warte. Jakie jest wasze zdanie i opinia na ten temat czy nasz kraj wyjdzie profesjonalnie z podniesioną głową po zaserwowaniu takiego jedzenia zagranicznym kibicom ?
Fast - Food na Euro 2012 ?
|
Wielkimi krokami zbliża się do nas Euro 2012 i szereg dodatkowych problemów wychodzi na wierzch już na wstępie. Podczas towarzyskiego meczu Polska - Włochy we Wrocławiu zapragnąłem sobie kupić hamburgera , pomyślałem wow 8 zł będzie ok zjem sobie popije ciepłą herbatą i będzie super. Gdy zobaczyłem jak wygląda przygotowanie hamburgera to nic innego jak pozostało to opisać tutaj dla was. Przesympatyczna pani wzięła mała bułkę, nakroiła ją, włożyła plaster mięsa (z b***** stek) i wyłowiła ze słoika kilka plastrów ogórka konserwowego na wierzch i to wszystko... bez sosu, musztardy czy ketchupu. Uważam że jeżeli takie jedzenie ma być na euro to żenada !
Nie będę wam opisywał jak wyglądał hot-dog bo to dopiero śmiechu warte. Jakie jest wasze zdanie i opinia na ten temat czy nasz kraj wyjdzie profesjonalnie z podniesioną głową po zaserwowaniu takiego jedzenia zagranicznym kibicom ? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.11.2011, 14:49
admin napisał(a):Karol to jest real foto? Tak to jest real foto - dla potwierdzenia je dodałem w dniu meczu na faceeboka.
Wiesz co, jestem właśnie po zatruciu pokarmowym po spożyciu pizzy w DaGrasso i
coś mi mówi, że po tym czymś też bym się zatruł. Po namyśle wróciłbym z tą bułką do okienka czy lady i poprosiłbym o hamburgera, a nie bułkę z kotletem i ogórkami. Przecież to nawet nie przypomina hamburgera. Tak, budują profesjonalne stadiony, a takie detale pozostają jak widzę daleko w tyle. Przecież to właśnie przez takie detale zostaniemy zapamiętani tak a nie inaczej. Cóż widać, że sporo ludzi widzi już niezły zarobek na Euro2012 . Mam nadzieję, że ktoś to w odpowiedniej chwili prześwietli bo wstyd będzie i hańba dla naszego kraju w oczach przyjezdnych. Ja mam nadzieję, że więcej jak 1zł to nie kosztowało?
15.11.2011, 15:01
admin napisał(a):Ja mam nadzieję, że więcej jak 1zł to nie kosztowało? Cena 8 zł - za takie cacko.
15.11.2011, 15:16
8 zł za takie G?! Obrzydlistwo po prostu!!! Ja bym żądał zwrotu pieniędzy za takie coś. Tak jak napisał admin wstyd i hańba właśnie przez takie dziadostwo i polskie drogi Polska zostanie zapamiętana po Euro.
15.11.2011, 15:26
Sebastian napisał(a):Ja bym żądał zwrotu pieniędzyNiestety nasze prawo nie przewiduje zwrotów gotówkowych! (Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży).
15.11.2011, 15:30
Uwierzcie mi że gdybym dostał takie hamburgera, to chociaż nie wiem jak miła była by pani obsługująca mnie, udławiła by się nim.
15.11.2011, 15:37
admin napisał(a):Niestety nasze prawo nie przewiduje zwrotów gotówkowych! (Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży). O to przepraszam w takim razie... zapomniałem o tym.
15.11.2011, 19:11
Sam sobie robię taką bułę z kawałem kotleta i ogórami gdy mi się nic więcej robić nie chce.
Za osiem złotych to na dole pod swoim domem mam Kebaba - kebaby pyszne i ogromne ze sporą ilością dodatków. No ale to co widzę na zdjęciu to coś gorszego niż żenada. To obraza i kradzież 7 złotych. Bo złotówkę dałbym za bułkę. A mięcho z b***** ? - nie dziękuję. |