Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Fast - Food na Euro 2012 ?
Wielkimi krokami zbliża się do nas Euro 2012 i szereg dodatkowych problemów wychodzi na wierzch już na wstępie. Podczas towarzyskiego meczu Polska - Włochy we Wrocławiu zapragnąłem sobie kupić hamburgera , pomyślałem wow 8 zł będzie ok zjem sobie popije ciepłą herbatą i będzie super. Gdy zobaczyłem jak wygląda przygotowanie hamburgera to nic innego jak pozostało to opisać tutaj dla was. Przesympatyczna pani wzięła mała bułkę, nakroiła ją, włożyła plaster mięsa (z b***** stek) i wyłowiła ze słoika kilka plastrów ogórka konserwowego na wierzch i to wszystko... bez sosu, musztardy czy ketchupu. Uważam że jeżeli takie jedzenie ma być na euro to żenada !

Nie będę wam opisywał jak wyglądał hot-dog bo to dopiero śmiechu warte. Jakie jest wasze zdanie i opinia na ten temat czy nasz kraj wyjdzie profesjonalnie z podniesioną głową po zaserwowaniu takiego jedzenia zagranicznym kibicom ?

[Obrazek: 8zjpg_rpnxrnq-1321467022.jpg]
  Odpowiedz
Karol to jest real foto?
  Odpowiedz
admin napisał(a):Karol to jest real foto?

Tak to jest real foto - dla potwierdzenia je dodałem w dniu meczu na faceeboka.

[Obrazek: beztytuuJ_rpnxeep.JPG]
  Odpowiedz
Wiesz co, jestem właśnie po zatruciu pokarmowym po spożyciu pizzy w DaGrasso i
coś mi mówi, że po tym czymś też bym się zatruł.

Po namyśle wróciłbym z tą bułką do okienka czy lady i poprosiłbym o
hamburgera, a nie bułkę z kotletem i ogórkami.
Przecież to nawet nie przypomina hamburgera.

Tak, budują profesjonalne stadiony, a takie detale pozostają jak widzę daleko w tyle.
Przecież to właśnie przez takie detale zostaniemy zapamiętani tak a nie inaczej.
Cóż widać, że sporo ludzi widzi już niezły zarobek na Euro2012 .

Mam nadzieję, że ktoś to w odpowiedniej chwili prześwietli bo wstyd będzie i hańba
dla naszego kraju w oczach przyjezdnych.

Ja mam nadzieję, że więcej jak 1zł to nie kosztowało?
  Odpowiedz
admin napisał(a):Ja mam nadzieję, że więcej jak 1zł to nie kosztowało?

Cena 8 zł - za takie cacko.
  Odpowiedz
8 zł za takie G?! Obrzydlistwo po prostu!!! Ja bym żądał zwrotu pieniędzy za takie coś. Tak jak napisał admin wstyd i hańba właśnie przez takie dziadostwo i polskie drogi Polska zostanie zapamiętana po Euro.
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Ja bym żądał zwrotu pieniędzy
Niestety nasze prawo nie przewiduje zwrotów gotówkowych! (Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży).
  Odpowiedz
Uwierzcie mi że gdybym dostał takie hamburgera, to chociaż nie wiem jak miła była by pani obsługująca mnie, udławiła by się nim.
  Odpowiedz
admin napisał(a):Niestety nasze prawo nie przewiduje zwrotów gotówkowych! (Ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży).

O to przepraszam w takim razie... zapomniałem o tym.
  Odpowiedz
Sam sobie robię taką bułę z kawałem kotleta i ogórami gdy mi się nic więcej robić nie chce.
Za osiem złotych to na dole pod swoim domem mam Kebaba - kebaby pyszne i ogromne ze sporą
ilością dodatków. No ale to co widzę na zdjęciu to coś gorszego niż żenada. To obraza i kradzież 7 złotych. Bo złotówkę dałbym za bułkę.

A mięcho z b***** ? - nie dziękuję.
  Odpowiedz