Ciekawy jestem jakie macie sposoby na nudę.
Czy uda nam się uzbierać ich aż tysiąc bez powtarzania?
Mój sposób na nudę:
Treningi Taekwondo - oczywiście to jeden ze sposobów
![[Obrazek: dance2.gif]](http://www.forums.wiaderko.com/images/smilies/dance2.gif)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
1 000 sposobów na nudę.
|
Heh.
Ciekawy jestem jakie macie sposoby na nudę. Czy uda nam się uzbierać ich aż tysiąc bez powtarzania? Mój sposób na nudę: Treningi Taekwondo - oczywiście to jeden ze sposobów ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.02.2011, 15:31
Ćwiczenie FF=Freestyle Football
![]()
Gdy mi się nudzi... Hmm... Mhm...
Słucham mojej muzy na 75% regulatora bo jak za cicho to jej "nie czuję". Odpalam jakąś jedną z moich ukochanych gier i podążam dalej losem bohaterów. Przeglądam fora na których jestem zarejestrowany i ewentualnie odpowiadam na posty/wątki. Pielęgnuję mojego chomiczka, ubieram go i daję mu jeść.
19.02.2011, 16:24
Najlepszym sposobem na nudę jest jej brak
![]()
19.02.2011, 17:18
Najlepszym sposobem na nudę jest dobra książka jak wciągnie to czytacie 24 h.
20.02.2011, 02:10
Dział "Gry i Zabawy" na odjechanym forum.
20.02.2011, 02:14
Kolejny sposób na nudę to czytanie tego co piszecie na forum
![]()
01.04.2011, 09:45
Fifa 2011 Lub PES 2011 ewentualnie jakaś strzelanka =]
![]() Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
01.04.2011, 10:15
Dobry speedway i dzien z głowy
![]() |