Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

2012 - Koniec świata czy nowe słońce ?
Centralna os magnetyczna, kolejna bzdura. Ja powiem wam, że jeśli rzeczywiście Ziemię czeka jakiś cykl zmian klimatycznych to najwyżej epoka lodowcowa, bądź globalne ocieplenie. Jeśli istnieją jakieś cykle słoneczne, magnetyczne czy inwazja żniwiarzy z kosmosu, to na pewno ani Majowie, ani naukowcy nie potrafią tego przewidzieć, więc jedyne czym mogę się martwić to moje własne problemy i nie potrzebuję szukać sobie kolejnych zmartwień na głowę.
  Odpowiedz