Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

21.12.2012 koniec świata.
Admin, Polskiego czasu ? :)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
No chyba tak.
A odnośnie czasu - dziś moja córka mnie zagięła tym pytaniem. Haha
  Odpowiedz
Pamiętam jak rok temu mówili o tym w wiadomościach i utkwiło mi to w pamięci.
"Koniec świata będzie 21 grudnia 2012 roku, przed południem"
Chyba wydarzenia tak nadawały ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Dzisiaj czytałem artykuł w jakiejś tam gazecie, że okazało się, że jednak Majowie mają dłuższy kalendarz i jest jeszcze na kolejne 7000 lat i końca świata nie będzie.
Ale jak wiadomo , i media i prasa kłamie :)
  Odpowiedz
Skończył się dzisiaj kalendarz Majów, co nie oznacza że będzie koniec świata. Jest jeszcze kalendarz czerwców Haha
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nie wiem czy się nie powtarzam, ale chyba nie na tym forum. Lub czy ktoś nie miał takiej samej odpowiedzi. Ludzie przerażeni nakupowali pierdół, majątki posprzedawali a ktoś dobrze zarobił ;)
  Odpowiedz
O w mordę i po co ja te podłogi myłam jak to już dzisiaj :-) w sumie już pół godziny sądnego dnia minęło a tu nic...

Chyba bym padła na zawał jak by się okazało, że naprawdę ma być ten koniec świata.
  Odpowiedz
Szczęśliwego nowego roku Majowie ! :D
A tak po za tym było wiadomo, że nic się nie stanie. :P
  Odpowiedz
Zawiodłem się na ludziach, którzy potrafią tylko histeryzować i wymyślać swoje "bajeczki" wersji końca świata. Dobra rada - Nie martw się tym co ma być tylko martw się tym co jest teraz.

Jaki kraj taki koniec świata <- Kliknąć aby zobaczyć :D

ps. Koniec świata przełożony na rok 2060 Haha Tak w radiu powiedzieli :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
No i lipa :( . Mam dzisiaj drugą zmianę , a wcale mi się nie chce iść . Myślałem że już nie będę musiał . Za godzinę wychodzę , ... może jednak nie iść Mysli. W razie końca i tak mnie nie zwolnią , no bo niby kiedy, jak jutra nie będzie Haha .

--------------
No dobra - idę , ale jak będzie koniec o 23.00 to się wkGniewę !
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz