Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
I finał będzie taki jak 4 lata temu Hiszpania - Niemcy
Wtedy przypomnę wygrała Hiszpania 1:0 po strzale Torresa, czy będzie rewanż za ostatnie mistrzostwa Europy ?
(28.06.2012, 15:49)Lucyfer napisał(a): czy będzie rewanż za ostatnie mistrzostwa Europy ?
Hola hola, najpierw Niemcy muszą wyeliminować Włochów co łatwe nie będzie a dopiero potem mogą myśleć nad finałem z Hiszpanią i zrewanżowaniem się.
Tak jak w ostatniej edycji Ligi Mistrzów, Real i Barca tak się napalili na finał że zapomnieli wygrać półfinałów
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Kolejny mecz z serii faworyt zawodzi. Jestem zadowolony z wyniku. Włosi zagrali dobry mecz. Nie poznałem natomiast reprezentacji Niemiec.
Obrona była bardzo dziurawa co Włosi umieli dobrze wykorzystać. Spokojnie wynik końcowy mógł wynieść 4:1 dla Włoch. Dobra gra ofensywna i defensywna Włoch. Dobry atak Niemiec natomiast obrona coś się popsuła.
Obstawiałem Włochy i zasłużona wygrana.
Jestem załamana.
Ja jednak nie uważam, że Włosi byli jakoś bezapelacyjnie lepsi, powiedziałabym wręcz, że w ataku lepsi byli Niemcy, robili większy pressing, praktycznie większa część meczu rozegrała się na połowie i pod bramką Włochów - a im wystarczyły dwa szybkie wypady i tu rzeczywiście obrona niemiecka się nie popisała. Niemcy generalnie stwarzali więcej sytuacji, a że nie udało im się ich przekuć na wynik meczu - cóż, zabrakło trochę szczęścia i precyzji, z której słynie drużyna niemiecka... I przede wszystkim rewelacyjny Buffon popsuł Niemcom szyki.
Chyba nikt się nie spodziewał ,że po pierwszych 45 min spotkania rep. Niemiec będzie wchodziła do szatni z wynikiem 0:2...
Brak zgrania w obronie, niecelne podania... na 14 cornerów ok. 10 wleciało idealnie na obrońcę Włoch.
Złe ustawienie, nie ten skład :/
Natomiast Włosi zagrali i tak słabo, mieli 2 lub 3 sytuacje 'sam na sam' i nic z tego nie wyszło.
Balotelli - świetny mecz, gratulacje.