Będzie smród ?
Tomek
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Adam-as - dlaczego zniknął?
|
07.11.2011, 14:45
Dziękuje za informacje. Mimo to zapytam usuwać konto ?
Będzie smród ? Tomek Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.11.2011, 18:02
Myślicie że zrobią coś w kierunku ściągania kasy za pliki chronione prawem na chomikuj.pl? Moim zdaniem jest to tak jak w pobieraczku. Przysyłają groźby z kancelarii prawnej(mi z pobieraczka przysłali) i jak nie będziemy nic z tym robić to zaprzestaną bo znudzi im się to. Myślę że i tu i tu próbują wyłudzić pieniądze od internautów. Jeżeli ktoś dostaje taki list pierwszy raz to niech się nie boi tylko zignoruje to, bo próbują od niego wyłudzić pieniądze. Ja jak otrzymałem takie pismo na emaila to w pierwszej chwili się przestraszyłem , ale nic z tym nie zrobiłem no i zaprzestali przysyłania. Niektórzy właśnie łatwo się dają i dzwonią po ugodę , a to jest zwykłe oszustwo. Ja jak się zarejestrowałem na pobieraczku to miałem okres korzystania próbny. Niederz że nic wtedy nie mogłem ściągnąć to nie mogłem też usunąć konta ,bo nie było takiej opcji. Nic nie ściągnąłem , a potem wchodzę na maila i co?? Przysyłają mi wezwanie do zapłaty z kancelarii prawnej. Pytam się was za co? Przecież nawet nic nie pobrałem a konta nie dało się skasować. I weź tu człowieku wierz w takie wezwania. Śmieszni są i tyle.
07.11.2011, 20:46
Zainteresowanych zapraszam także do wątków, której podaję poniżej:
http://odjechani.com.pl/Thread-Otrzyma%C...5%9B%C4%87 http://odjechani.com.pl/Thread-Prawnicy-...Internecie http://odjechani.com.pl/Thread-Pozwy-ant...zarabiania
11.11.2011, 01:39
tomek napisał(a):Mimo to zapytam usuwać konto ?Jak będziesz udostępniał nielegalne pliki pewnie że może być smród ![]()
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
U mnie byla polcja w sprawie chomikuj
a umnie dzisiaj policja byla mnie przesluchac w sprawie pliku muzycznego dalej nazwany charaktery sprawdzilem to i okazalo sie ze jest to czasopismo psychologiczne pdf a nie muzyka . zlecila im to policja z kielc jak sie zapytalem co dalej to oni nic nie wiedza a teraz niewiem czego sie spodziewac. czy mam wszystkie plyty z filmami i grami ukryc gdzies , wyczyscic komputer.
15.01.2012, 12:42
Czyżby adam-as powrócił?? Widziałem dzisiaj nowo założonego chomika o takiej nazwie.
15.01.2012, 12:54
To jest podróbka.
Praktycznie każdy bardziej znany chomik po usunięciu (i zwolnieniu nazwy), ma już nowe konto o takiej samej nazwie.
---
15.01.2012, 20:18
To nie można po prostu zahasłować "ryzykownych" folderów? Trzeba od razu chomika usuwać? Najwyżej punktów będzie mało, ale przynajmniej chomik zostanie. Mnie by było szkoda tylu lat pracy, zbierania lub tworzenia interesujących mnie plików, żeby od tak usunąć konto. Wprawdzie od kiedy zahasłowałam większość folderów, dostaję mało punktów, ale to dla mnie nie jest powód do rozpaczy. Od samego początku traktowałam swego chomika jako mój dysk wirtualny, zbiór ważnych dla mnie rzeczy. Kwestia priorytetów- punkty aż tak istotne dla mnie nie były. Najważniejsze, że chomika i pliki na nim przechowywane mam nadal.
17.01.2012, 17:05
Co kto woli jeden skasuje a drugi zahasłuje
17.01.2012, 18:05
Ale Daria ma racje.Ten kto skasował chomika będzie kiedyś tego żałował.Ja na swoim chomiku mam zdjęcia z imprez, komunii, wesel itp. więc raczej konta nigdy nie usunę.
|