Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Adf.ly
no dokładnie opisuje jakoś ładnie w html jakiś obrazek coś tam coś tam i z niego daje link do strony na adfly i samo leci dzisiaj już przed chwilą patrzyłem 2$ wpadły :D a codziennie więcej :D
  Odpowiedz
Czyli np. na kolorowym tle dajesz obrazek i opis, że na tej stronie są ciekawe gry itp. i pod spodem linki adf.ly ?
A piszesz tam, że trzeba czekać 5s i klikać skip ad?
  Odpowiedz
raczej daje kawałek zdjęcia ładnej laski i piszę że druga część pod linkiem czasami dopisuje że w prawym górnym rogu po 5 sekundach skip ad ;)
  Odpowiedz
I to się sprawdza na serio ? :D
  Odpowiedz
No, serio serio jak widzę to coraz więcej jest każdego dnia a roboty z tym zbyt wiele nie ma zawsze to jakiś hajs ;) Rejestruj się z czyjegoś linka np Marszala, bo wtedy ten kto polecił to będzie zyskiwał ;)
  Odpowiedz
Hmm ciekawe.
  Odpowiedz
ja na swoich fanpage udostępniam, wyniki podobne do Generała jak na razie, na YT też można zarabiać ale tam trzeba mieć swoje filmy ;)
Sory że piszę post pod postem ale chciałem z wami podzielić się screenem z wypłaty ostatniej na adf.ly i zachęcić do rejestrowania się i dorabiania pieniędzy:

[Obrazek: Przechwyt_xwsehas.PNG]
  Odpowiedz
Gratuluje Stary, może zacznę zarabiać w ten sposób ;) Żeby przeliczyć na zł to ładnie zarobiłeś.
Stop pomagania!
  Odpowiedz
To dopiero pierwszy miesiąc praktycznie przy minimalnym zaangażowaniu, wiadomo że można dorobić trochę groszy na jakieś głupoty ;)
  Odpowiedz
No masz rację, zawsze niezły dodatek do kieszonkowego, kiedyś tam miałem konto teraz się loguje patrze z roku na rok przepadła mi kasa miałem 1,6$.
Stop pomagania!
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości