Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Adf.ly
|
13.12.2012, 22:31
no dokładnie opisuje jakoś ładnie w html jakiś obrazek coś tam coś tam i z niego daje link do strony na adfly i samo leci dzisiaj już przed chwilą patrzyłem 2$ wpadły
![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.12.2012, 22:35
Czyli np. na kolorowym tle dajesz obrazek i opis, że na tej stronie są ciekawe gry itp. i pod spodem linki adf.ly ?
A piszesz tam, że trzeba czekać 5s i klikać skip ad?
raczej daje kawałek zdjęcia ładnej laski i piszę że druga część pod linkiem czasami dopisuje że w prawym górnym rogu po 5 sekundach skip ad
![]()
13.12.2012, 22:43
I to się sprawdza na serio ?
![]()
13.12.2012, 22:49
No, serio serio jak widzę to coraz więcej jest każdego dnia a roboty z tym zbyt wiele nie ma zawsze to jakiś hajs
![]() ![]()
13.12.2012, 22:55
Hmm ciekawe.
ja na swoich fanpage udostępniam, wyniki podobne do Generała jak na razie, na YT też można zarabiać ale tam trzeba mieć swoje filmy
![]() Sory że piszę post pod postem ale chciałem z wami podzielić się screenem z wypłaty ostatniej na adf.ly i zachęcić do rejestrowania się i dorabiania pieniędzy:
Gratuluje Stary, może zacznę zarabiać w ten sposób
![]()
Stop pomagania!
08.01.2013, 09:49
To dopiero pierwszy miesiąc praktycznie przy minimalnym zaangażowaniu, wiadomo że można dorobić trochę groszy na jakieś głupoty
![]() |