Adf.ly
|
13.12.2012, 22:31
no dokładnie opisuje jakoś ładnie w html jakiś obrazek coś tam coś tam i z niego daje link do strony na adfly i samo leci dzisiaj już przed chwilą patrzyłem 2$ wpadły a codziennie więcej
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.12.2012, 22:35
Czyli np. na kolorowym tle dajesz obrazek i opis, że na tej stronie są ciekawe gry itp. i pod spodem linki adf.ly ?
A piszesz tam, że trzeba czekać 5s i klikać skip ad?
raczej daje kawałek zdjęcia ładnej laski i piszę że druga część pod linkiem czasami dopisuje że w prawym górnym rogu po 5 sekundach skip ad
13.12.2012, 22:43
I to się sprawdza na serio ?
13.12.2012, 22:49
No, serio serio jak widzę to coraz więcej jest każdego dnia a roboty z tym zbyt wiele nie ma zawsze to jakiś hajs Rejestruj się z czyjegoś linka np Marszala, bo wtedy ten kto polecił to będzie zyskiwał
13.12.2012, 22:55
Hmm ciekawe.
ja na swoich fanpage udostępniam, wyniki podobne do Generała jak na razie, na YT też można zarabiać ale tam trzeba mieć swoje filmy
Sory że piszę post pod postem ale chciałem z wami podzielić się screenem z wypłaty ostatniej na adf.ly i zachęcić do rejestrowania się i dorabiania pieniędzy:
Gratuluje Stary, może zacznę zarabiać w ten sposób Żeby przeliczyć na zł to ładnie zarobiłeś.
Stop pomagania!
08.01.2013, 09:49
To dopiero pierwszy miesiąc praktycznie przy minimalnym zaangażowaniu, wiadomo że można dorobić trochę groszy na jakieś głupoty
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości