Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Adf.ly
Witajcie 2 dni temu zacząłem używać strony do skracania linków adf.ly.

Używa ktoś tej strony? Za 10.000 wyświetleń naszego linku dostajemy od adf.ly 5$ mimo tego iż dodawałem tylko jeden link dziennie na moim fanpage, wszedłem dziś na adf.ly patrze i przez ten czas uzbierało się 2$ czyli jak za wklejenie linku dużo. Myślę że również na chomiku można śmiało publikować takie linki i naprawdę nieźle zarabiać.

adf.ly jest to strona do skracania linków użytkownik który kliknie w skrócony link zostaje przekierowany na stronę adf.ly gdzie po 5 sekundach po kliknięciu w SKIP AD możemy przejść do strony docelowej.

Jeśli ktoś chcę zarejestrować się na adf.ly to tutaj macie mój link polecający, było by fajnie jeśli ktoś się zdecyduje to żeby zarejestrował się z niego: http://adf.ly/?id=1031224
  Odpowiedz
Również polecam mój screen bez systemu poleconych same linki z chomika:
[Obrazek: Przechwyt_xewqanp.PNG]
  Odpowiedz
Od jakiej kwoty można wypłacać dolary? Czy ograniczeń nie ma?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Jak wy na chomiku rozrzucacie te linki ?
W jaki sposób ?
Wypłaty od 5$
  Odpowiedz
Od 5$ wypłacają automatycznie, też się tym kiedyś bawiłem. Dzięki Marszal, że przypomniałeś mi o tej stronie.
  Odpowiedz
zezima, a jak na youtube zacząć tak zarabiać ?
  Odpowiedz
Ale gdzie to pisze, że jest płacone 50$ / 100.000 wyświetleń ?
Sorki za offtop, ale chcę to wiedzieć
  Odpowiedz
(13.12.2012, 22:16)gelmenn napisał(a): Ale gdzie to pisze, że jest płacone 50$ / 100.000 wyświetleń ?
Sorki za offtop, ale chcę to wiedzieć

To nigdzie nie jest napisane, ale prywatne obliczenia youtube-rów o tym mówiły.
  Odpowiedz
Ja z samego spamowania po chomikowych rozmowach od początku grudnia prawie 10$ takze na początek nie jest źle, jak ktoś nie korzystał to warto się zarejestrować, wkleił bym swój link ale nie będę Marszalowi w temacie konkurencji robił ;)
  Odpowiedz
Ale jak to robisz ?
Po prostu rozsyłasz po CHR same linki ?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości