Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aktualizacja forum.
Uwaga drodzy Odjechani!

Dzisiaj wprowadziliśmy ważną i solidną aktualizację naszego forum, która niestety wymaga pewnych wyrzeczeń i prac na już funkcjonującej stronie. Wraz z aktualizacją znikną dotychczas stosowane szaty graficzne, które nie będą już w pełni kompatybilne. W związku z tym zostanie wprowadzona zupełnie nowa, stylizowana na "Odjechanych" szata graficzna w stylu jasnym. Na pewien okres na forum zostały wyłączone pewne znane Wam dotychczas funkcje oraz nie będzie dostępny styl ciemny. Oczywiście postaramy się z czasem przywrócić wszystkie funkcje, które uznamy za konieczne, oraz utworzymy ciemną i mobilną wersję skórki dla naszych nocnych marków. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby dostosować nowe wydanie forum w pełni do Waszych potrzeb.

Prosimy zgłaszać wszelkie usterki i problemy z wyświetlaniem, które mogłyby się ewentualnie pojawić po aktualizacji. Chętnie poznamy również Wasze opinie oraz propozycje na temat nowego stylu i aktualizacji. O wszelkie szczegóły proszę pytać w tym wątku, to tutaj będą pojawiały się również pytania do Was oraz informacje o postępach prac. Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z tą konieczną już aktualizacją. Prace te, mają na celu usprawnienie forum i zwiększenie komfortu z jego korzystania.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Jarus znaki polskie!! :/ Być może to tylko u mnie ale wcześniej tego nie było
Niedostępny
  Odpowiedz
Ja mam polskie znaki.
Nadal ktoś ma ten błąd?
  Odpowiedz
Ja polskie znaki miałem od początku więc nie narzekam (używam najnowszej Mozilli Firefox)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
:diabel  Nareszcie mogę zobaczyć watki 50 + :diabel
Niedostępny
  Odpowiedz
Dzięki za zgłoszenie kolejnego błędu ;), a w zasadzie - niedopatrzenia.
  Odpowiedz
Zrezygnowano z podziękowań?
Niedostępny
  Odpowiedz
Na razie ustawiam domyślną skórkę, gdyż ona będzie najbardziej kompatybilna z forum, zostawiam Wam dostęp do nowej skórki, która wymaga jeszcze sporo pracy pod tym forum.
  Odpowiedz
(11.01.2015, 05:18)androidplus napisał(a): Zrezygnowano z podziękowań?

Nie zrezygnowano tylko podziękowania to osobny plugin, możliwe,że nie ma go na 1.8

(11.01.2015, 05:26)Swordancer napisał(a): Na razie ustawiam domyślną skórkę, gdyż ona będzie najbardziej kompatybilna z forum, zostawiam Wam dostęp do nowej skórki, która wymaga jeszcze sporo pracy pod tym forum.

I tak będe korzystał z nowej, jestem cierpliwy i rozumiem wszystkie błędy więc dla mnie to żaden problem ;)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Pluginy, takie jak system podziękowań, jakiś czat, i jeszcze kilka innych będą instalowane już wkrótce.
Prosimy o cierpliwość. Jest masa rzeczy do zrobienia i nasz techniczny uwija się jak może :)
Zgłaszajcie wszystkie napotkane błędy, ale pamiętajcie, że nie wszystko na raz da się zrobić.
  Odpowiedz