Uczcijmy tą stratę minutką ciszy [*]
[*] Amarthsis nie żyje :(
|
22.10.2011, 10:39
Jeden z Najwspanialszych lotników wrestlingu Amarthsis nie żyje - Podały wczoraj Hiszpańskie media. Zawodnik umarł ( A w zasadzie zginął tragicznie ) w trakcie prowadzenia walki. Jego Przeciwnik Obidiahn niechcący skręcił mu kark podczas niefortunnego rzutu na drabinę z Trzeciej liny ringu. Jest to przeogromna strata dla Hiszpańskiej Federacji "INDY" LLG ( Lucha Libre Guerra ).
Uczcijmy tą stratę minutką ciszy [*] Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.10.2011, 11:08
[*]
22.10.2011, 21:26
A może tak więcej na temat tej osoby bo nawet u wujka nic na jego temat nie pisze...
22.10.2011, 21:29
Nie kojarzę tego zapaśnika, ale na pewno to strata dla tamtejszej sceny wrestlingu.
Śmieszy mnie to, że niektórzy "znawcy" mówią, że wrestling jest udawany, a tu gość skręca kark w czasie walki... [*] PS. Czemu nie mogę znaleźć filmików z udziałem tego wrestlera?
23.10.2011, 00:04
Federacja LLG to jak sama nazwa wskazuje jest federacja "INDY" czyli indywidualną,( Mającą zaledwie kilku widzów ) w Przeciwieństwie do Giganta WWE nie jest niezależną federacja. Federacja ta powstała pod koniec lipca tego roku a więc jest to zupełnie nowa Federacja o której mało kto słyszał tym bardziej że jest to jedyna Federacja która sie nie promuje za pośrednictwem internetu. Stąd brak filmików i informacji o tym Wrestlerze
![]() O samym Amarthsisie wiadomo tylko tyle że był on kuzynem Sammiego Caillihana z Federacji CZW. Oraz to że walczył kiedyś pod innym gimnickiem w federacji PWG - Jaki to gimnick na razie nie wiem, niemniej jednak jak tylko będę coś wiedział więcej napiszę o tym ![]() Dodam również tak od siebie że Amarthsis jest trzecim wrestlerem który poniósł śmierć na ringu podczas walki. Saibo: Cytat:Śmieszy mnie to, że niektórzy "znawcy" mówią, że wrestling jest udawany, a tu gość skręca kark w czasie walki... Tutaj należy ci się reputka za zauważenie tego faktu i w ogóle poruszenie tego ![]() |