Apple Iphone 5
|
18.11.2012, 13:54
Co sądzicie o nowym Iphone 5. Opłaca się go zakupić ? Ma może go ktoś i może porównał z poprzednim modelem, bo posiadam obecnie Samsunga Galaxy III i zastanawiam się na zakupem produktu Apple
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Iphone słynie z tego że ma to co samsung tylko 2 razy drożej tak więc iphone dla szpanu a samsung dla ekonomicznych
Choć zasłychnołem że 5 ma najbardziej wydajny procek na rynku ale nie wiem czy to jeszcze prawda bo wyszedł nowy note II Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Moim zdanie Galaxy S III jest 5 razy lepszy, niż Apple Iphone 5.
W końcu bijący rekordy sprzedaży smartfon Samsung GALAXY S III został uhonorowany tytułem „Telefon roku" Tutaj porównanie telefonów
18.11.2012, 20:42
Polecam ci ten telefon, ale mając SAMSUNG Galaxy S III, na ten moment nie myślał bym o zmianie.
18.11.2012, 21:24
Iphone 5, och te Apple.
Miałem możliwość testowania go przez 2 dni i chodzi naprawdę oszałamiająco dobrze, porównując z moim byłym Iphonem 4S odczuwać różnicę. Telefon wygodny, szybki ale ta cena może odstraszyć każdego. W produktach Apple 70% ceny ich produktu to marka - co osobiście mi się nie podoba. Na Twoim miejscu wolałbym kupić Samsunga, bo pomimo iż kiedyś byłem fanem nadgryzionego jabłuszka. W Polsce zrobiła się moda na produkty Apple ale zobaczcie jak polscy pośrednicy na tym zarabiają, porównajcie ceny w stanach a w Polsce, bez komentarza. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|