Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Awans na Przyjaciela forum
Mam przyjemność poinformować Wszystkich (tu podziękowanie dla Ekipy forum, za pozwolenie przekazania tej miłej wiadomości), że w dniu dzisiejszym nasze forum zyskało nowego Przyjaciela. Awansował nasz kolega Kucharek - Szymon.
Kolega raczy nas swoją częstą obecnością, jak i sporym dorobkiem w dziale "Odjechana kuchnia" i nie tylko.

Kucharek, jeśli można tak to nazwać, chciałbym przekazać Ci "pałeczkę" :)

Rangi Przyjaciela nie otrzymuje się drogą awansu. To Administracja decyduje z sobie znanych powodów komu przyznać tę rangę.

W imieniu swoim i całej Ekipy serdecznie gratuluję Ci Awansu i życzę kolejnych sukcesów.
Gratki łobuzie:*.
Kolego Gratulacje - Przyjaciela Forum :)
Kucharek Gratulacje :)
Chcę dodać osobiście, że wyróżnienie otrzymał nie tylko za posty (tylko w niewielkim stopniu), ale również z powodu ogromnego zaufania jakim obdarzyła go ekipa forum. Ponieważ znamy go 2 lata, jak się domyślacie jeszcze z portalu chomikuj.pl...

Tutaj ukłon w stronę naszej Administratorki, która ręczy głową (:D) za naszego kuchcika.
Pogratulować koledze Sajmonkowi :)
No gratulacje Sajmonku :D
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
Gratki :P
Za kuchcika ręczę nie tylko ręką ale i głową i całą sobą, długą drogę przeszłam z Sajmonkiem i wiem że będzie jeszcze dłuższa tym razem nie tylko ze mną ale i z Wami :). Raz jeszcze Gratulacje Sajmonku :*:*:*.
Gratulacje :)