Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Badanie użytkowników przez chomikuj.pl
(05.06.2012, 18:58)swordancer napisał(a): Ankieta jest wiarygodna. Napisałem na [email protected] i otrzymałem wiadomość zwrotną z adresu [email protected] o takiej treści:

A , skąd mogę wiedzieć czy Policja nie zapuka do mnie ?
  Odpowiedz
Dostałem odpowiedź w sprawie tej ankiety od administracji.

Cytat:Witam serdecznie,

badania są dopiero planowane,ankieta zaś służyła to zebraniu chętnych.
Jednocześnie informujemy, iż nie wszystkie osoby, które się zgłosiły zostaną zaproszone do udziału w badaniach.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

--
Pozdrawiam

Agnieszka Rutkowska
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Co sądzicie?
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Cytat:Agnieszka Rutkowska

hm.. coś mi tu śmierdzi.
Czy chomikuj jest pod kontrolą?
(żart)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(06.07.2012, 13:37)Sebastian napisał(a): hm.. coś mi tu śmierdzi.
Czy chomikuj jest pod kontrolą?
(żart)

Może rodzina Detektywa Rudkowskiego pseudonim . Duke Nukem
  Odpowiedz
Blachu82 napisał(a):Co sądzicie?

Ja sądzę, że będzie tak jak napisali czyli odpiszą do wybranej grupy docelowej z kolejną prośbą pewnie podanie innych danych niż wcześniej w kolejnej ankiecie....Może za to wyślą punkty ale wiadomo,że nasza administracja do hojnych nie należy więc nie należy liczyć na kokosy.

Jak dla mnie administracja dalej leci w kulki z użytkownikami... Dlaczego ja mam podać swoje dane personalne skoro nawet nie ma przedstawionego celu badania...Aha bo badania jeszcze NIE MA ...

To nawet jak wypełnię, poświęcę swój cenny czas na ryzyko wysyłając dane administracji a oni wynagrodzą tylko nielicznych... I to pewnie 10 tyś punktów max.

To sądzę, już dawno to mówiłem administracja chomikuj ma gdzieś swoich klientów dużo proponują proszą byle tylko napełniać ich portfele a jak co do czego przychodzi to czeka się na odpowiedź 18 godzin i dostaje "dziękujemy za zgłoszenie, wiemy o tym...Pozdrawiamy administracja chomikuj.pl"
  Odpowiedz
Hej Dziś dostałem telefon związany z wypełnieniem tej ankiety.
Dostałem zaproszenie do warszawy w czwartek na 10
Porozmawiałem chwile i osoba która do mnie dzwoniła wspomniała że za przyjazd do nich dostane 100 zł brutto za wypełnienie/wypowiedzenie się na temat urzyteczoności ich projektu
Poprosiłem go o meila abym mógł trafić do nich jak by co :D
gdyż byłem w pracy i nie mogłem za bardzo rozmawiać
Co o tym myślicie?
Witam,
W nawiązaniu do rozmowy telefonicznej chciałbym zaprosić Pana na badanie użyteczności jednego z naszych projektów.
Badanie odbędzie się w czwartek 26.07.2012 o godzinie 10:45 w biurze "******", które mieści się w Warszawie przy ulicy ****|******. Poniżej link z mapką dojazdu:
  Odpowiedz
Jedź jedź opowiesz jak tam było i będziemy wiedzieć jaki cel miała ankieta. W ankiecie podałeś 100% swoich danych ?

100 zł to pewnie jako zwrot kosztów podróży.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
mam 30-40 km do warszawy wiec 8 zł w jedna stronę pociągiem :P
zobaczymy w czwartek :)
  Odpowiedz
(23.07.2012, 22:54)ADRIANUSS napisał(a): mam 30-40 km do warszawy wiec 8 zł w jedna stronę pociągiem :P
zobaczymy w czwartek :)

Jechałbym na Twoim miejscu z czystej ciekawości.
Niestety ja do Wa-wy mam coś koło 240 km więc odpada :(.
Musisz nam zdać relacje z tej "ankiety". Pierwszy raz widzę żeby
serwis hostingowy robił ankiety na dodatek zwracał koszt dojazdu - czy to jakaś
podpucha? (nie straszę, zastanawiam się).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Z czystej ciekawości pojadę :) jak wrócę (jeżeli wrócę ) to w pierwszej kolejności was powiadomię :)
  Odpowiedz