![]() |
ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
![[Obrazek: Userbar-1340978593.png]](http://img.liczniki.org/20120629/Userbar-1340978593.png)
Używaj przycisku
![[Obrazek: postbit_reputation.gif]](https://odjechani.com.pl/images/night/postbit_reputation.gif)
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
![[Obrazek: postbit_edit.gif]](https://odjechani.com.pl/images/night/postbit_edit.gif)
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Będzie program do masowego chomikowania plików/folderów!
|
||||
27.05.2012, 13:44
Dla mnie będzie korzystne bo uploaduję sam.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dla mnie również korzystne, nie korzystnie jest to pewnie dla ludzi co ręcznie chomikowali tysiące folderów a niedługo będzie bot co tą samą pracę wykona w krótkim czasie.
Ech...
27.05.2012, 14:34
A jak to wypada, jak wpisuję w wyszukiwarce i wyskakuje mi na pierwszej stronie 20 chomików z tym co szukam, i pod każdym pisze zachomikowane od Massive-X? Z pewnością dla Massiva wypada dobrze, bo co nie wybiorę to jemu skapnie punkt, a te 19 osób których nie wybiorę? Czy nie lepiej zrobić konkurencję? Czy takie pójście na łatwiznę jest dla tych co chomikują od tej samej osoby korzystne?
Czy mogą się wypowiedzieć w tej kwestii osoby, które chomikują w taki sposób pliki od tych osób?? Ile na tym faktycznie korzystają? Chodzi mi o punkty.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
27.05.2012, 14:43
Ja powiem tak wcześniej co miałem chomika ...-lucyfer miałem pliki od azazela
i dziennie dałem mu zarabiać od 10 do 50 tys pkt i inne ale to już nie będę pisał ![]() |