Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bieganie - Wolność dla ciała i duszy
A ja zawsze nienawidziłam biegania :) Polubiłam je dopiero w ostatnim roku i stwierdziłam, że całe życie żyłam w błędzie :) Teraz nie wyobrażam sobie tygodnia bez biegania, przynajmniej 2 razy. Także zgodzę się, że to coś wspaniałego :)
  Odpowiedz
Bardzo lubię biegać i co może dość dziwne najbardziej w taką pogodę jak teraz gdzie jest dość zimo na dworze,wtedy mi się najlepiej biega.Biegam 2-3 razy w tygodniu po 30-40 minut.
  Odpowiedz
Ja starałem się parę razy zacząć ale jakoś nigdy się nie mogłem do tego przekonać... Może Wy mnie jakoś zmotywujecie ^^?
  Odpowiedz
Lubię biegać, o tak. Dobrze działa na redukcję, biegam na przemian z siłownią.
  Odpowiedz
Warto jest biegać codziennie chociaż po pół godziny. Poprawia to samopoczucie, nastrój oraz kondycję :)
  Odpowiedz
Również  lubię bieganie, próbowałam kiedyś biegać rano... zdecydowanie wolę wskoczyć w adidasy wieczorem i pobiec kilka kilometrów. :D
  Odpowiedz
Niedawno zaczęłam biegać i przyznaję, że jest to całkiem fajna forma na spędzenie aktywnie czasu. Na początku miałam ochotę co chwilę się zatrzymywać, ale z czasem było coraz lepiej i śmigam sobie 3-4 km bez zatrzymania. Jak na totalną amatorkę to chyba nieźle :)
  Odpowiedz
Biegam od maja 2015, najpierw by zrzucić ok. 7 kg nadwagi, zrzucilem 13 w tym roku też trochę spadło. Niegdyś ważyłem 85/6 kg aktualnie 71 kg przy wzroście 178 cm. Mój czas na 1km to 3:05, lubię dystans 5000m - 19 min z hakiem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Skoro temat ożył, ja robię biegi krótkie ale bardzo szybkie. Jak są warunki do biegania po dworze, to robię 6 serii sprintów po około 10-15 sekund, jak nie ma warunków, bo np. jest za zimno, to robię też bardzo szybki bieg po schodach w bloku.
  Odpowiedz
Co do sprintu. Jaki czas na 100m amb? :)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości