Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bląd Chomikboxa , POMOCY !!
Witam , chomikbox przestal mi dzialac i podzas próby uruchomienia pojawia sie blą "shellexecute: - 1021 . Czy mial ktos z nim doczynienia ? reinstalacja , instalaja starszej wersji jak i czyszczenie ccclenerem ni nie dalo. Mial ktos podobny problem ?
  Odpowiedz
Z chomikbox'ami jest różnie - na niektórych komputerach po prostu odmawiają współpracy.

Jaki masz system operacyjny i na czym go włączasz (Pc, notebook, tablet, laptop)?

Odpowiedz
windowsk 7 32 bit na laptopie do przedwczoraj wszystko chodzilo bez najmniejszego problemu :/
  Odpowiedz
Nie wiem dokładnie w czym był pisany chomikbox, lecz to ewidentnie jego wina (bądź wybrakowania podstawowych funkcji w windowsie). Szczerze - nie wiem jak ci poradzić. Może jakbym miał twój komputer przed oczami...

Po analizie przy użyciu Googla, dowiedziałem się że to może być usterka komputera (co było by niedorzeczne i skreśliło by tą firmę z mojej listy producentów). Powiedz mi czy korzystasz z laptopa Della? Nie wiem co ma chomikbox z programami Della, ale widocznie muszą oni instalować taki syf że nawet w system się wgryza...Jedyne co mogę ci na ten czas poradzić to uruchomić proces przywracania systemu. Przywróć go do dnia w którym chomikbox działał...
  Odpowiedz
Witam, wiem, że temat jest nieco zapomniany. Szukałem rozwiązania tego problemu w Internecie, ale żadne z zaproponowanych rozwiązań, które znalazłem nie pomogły, choć robiłem podejście kilkukrotnie w odstępach kilkumiesięcznych (deinstalacja, czyszczenie rejestru). Być może ktoś będzie jeszcze szukał rozwiązania problemu z ChomikBox, a mi akurat, zupełnie przypadkiem, udało się znaleźć rozwiązanie, które u mnie zadziałało. Wystarczyło wyczyścić folder, w którym przechowywane są ustawienia aplikacji: Users\UserName\AppData\Local\ChomikBox. Po tej czynności aplikacja się uruchomiła tworząc nowe pliki conf.ini oraz message.log. Mam nadzieję, że komuś z Was również to pomoże.
  Odpowiedz