Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd w Gothic 2
Grałem w gothica 2 i miałem problem przy ładowaniu ładuje się bach wyłanczą sie gra i koniec ponowna instalacja zadziałała
  Odpowiedz
(18.09.2011, 21:16)skrzypas napisał(a): Taa i co to za pomoc w kwestii rozwiązania problemu? Rozgrywka w czasie dwóch godzin i... bach powrót do Windowsa i ..."kurczę pieczone znów zapomniałem zrobić sejwa!!! wrrrrr..."

Oj ja tam gry zapisuje często a w szczególności serie gothica – przy moim komputerze gothic często się ścinał, co było częstym problemem, więc zapisywać często według mnie nie zaszkodzi. A w czym to ma pomóc? Będzie mógł sobie, chociaż pograć 1,5 h a nie, że gra 5 min i mu się wyłącza. Lepsze to niż nic :)

(18.09.2011, 21:16)skrzypas napisał(a): Albo od razu kup dodatkową pamięć i wtedy graj bez problemów.
Nie. W ten sposób nigdy nie dojdziemy do tego w czym tkwi problem.
A co jeśli po ponownym zainstalowaniu gry pojawi się ten sam błąd co wcześniej?
To znów zaproponujesz ponowną instalację gry aż do skutku?
Na razie skupiamy się na jednym sposobie walki z problemem.

Oj ty to napisałeś :) Ja ani o pamięci ram nie pisałem ani o wielokrotnym instalowaniu gry a przypomnę Ci, że sam mu kazałeś pobrać jeszcze raz grę tyle, że z twojego chomika… Więc skrytykowałeś mój post a zaraz po tym napisałeś to samo…

A co jeżeli by okazało się, że nadal nie działa?? Ja nie mam zamiaru kazać mu instalować nie wiadomo ile razy, chodzi o to żeby sprawdzić czy to wina gry czy komputera…
  Odpowiedz
Niech pobierze i zainstaluje grę ze sprawdzonego dobrego źródła.
Gra była pobierana wiele razy i nikt nie zarzucał mi jakiś problemów.

Niech zagra w grę i jeżeli wystąpi błąd to niech skopiuje jego zawartość (lub zrobi zrzut) i wklei tutaj.
Na sprawdzonej grze będzie mi łatwiej bo u mnie ona działa.
Jest to obraz oryginalnej płyty z grą. Obraz nie ma błędów.

Możemy tak gdybać bez końca. Jedynie komunikat o błędzie "powie" nam co jest grane.
Możliwe że parametry komputera są niewystarczające i to nie tylko w ilości pamięci RAM.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Jak ta gra mnie wkurza wiecznie tnie się i w ogóle kiepska grafika >
  Odpowiedz