Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd w pobieraniu.
Witam, mam taki problem ze ściąganiem, że po jakimś czasie przy pliku wyskakuje błąd. Napisane jest " Naciśnij przycisk WEB aby się dowiedzieć co się stało z plikiem" . Pliki nie są usunięte, można je jeszcze raz pobrać, ale wtedy zabiera transfer od nowa. Macie pomysł jak temu zaradzić?
  Odpowiedz
Po pierwsze nie napisałeś za pomocą czego pobierasz, a po drugie transferu Ci nie zabiera ponieważ ten sam plik możesz pobrać w ciągu 2 dni od chwili pobrania o ile dobrze pamiętam. To udogodnienia na wszelki wypadek gdyby okazało się, że pobieranie zostało w jakiś sposób przerwane itd.
  Odpowiedz
Ściągam za pomocą ChomikBoxa i chciałem się dowiedzieć, czy może ktoś ma podobnie.
  Odpowiedz
Chyba pierwszy raz korzystasz z forum co?
Podaj więcej danych:
-wersja chomik boxa
-czy program zrywa Ci połączenie z każdym pobieranym plikiem czy tylko w niektórych
-czy dzieje się tak przy pobieraniu z każdego chomika
-czy błąd pojawia się o określonym czasie
-skąd ten wniosek że ubywa Ci transferu przy ponownej próbie ściągania? (to mnie interesuje najbardziej).

Pamiętaj wróżek na tym forum nie ma, z fusów też tu nikt nie wróży więc jak będziesz podawał szczątkowe informacje nikt ich od Ciebie nie będzie wyciągał i nikt Ci nie pomoże. Sam sobie możesz pomóc podając tu więcej szczegółów. Teraz może ktoś inny Ci pomoże. Ja mam dość wyciągania informacji.
  Odpowiedz
Pobieraj za pomocą Internet Download Manager. :)
Admin, jest 7 dni na pobranie tego samego pliku bez utraty transferu. Polecam
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
dimix, a jeśli np mam film w chomkikboxie ponad tydzień i jest w połowie ściągniety, a za jakis czas wznawiam pobieranie, to nie ma z tym problemów? Której wersji IDM używasz i jak jest tam ze wznawianiem plików?
  Odpowiedz
Ja mam najnowszą, bodajże 6.12, pobiera bez błędów, hm ze wznawianiem plików jest różnie nie wiem dlaczego ale jak będzie problem ze wznowieniem to po prostu wchodzimy tam gdzie pobieraliśmy plik, klikamy pobierz (jest 7 dni bez utraty transferu) i wznawia normalnie bez problemu, dodatkowo przyspiesza pobieranie :) I to jest prawda bo mi przez przeglądarke ściąga te 100kb/s a w IDM 260-270kb/s :)
  Odpowiedz
To chyba przeglodarke masz IE.
  Odpowiedz
Nie offtopuj. Mam chrome, operę, firefox, maxthon i jakąś tam inna i każda tak samo.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz