,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
Bot do CHR zablokowany?
|
23.03.2012, 20:13
CMPro czyli Chomik Messenger Pro to jest super bot. Wysyła na chr i PW. I kosztuje 400tyś pkt na chomikuj.
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.03.2012, 20:14
A któryś z programów omija captha, bo raczej nie chce mi się wpisywać co 10 wpisów kodu.
27.03.2012, 20:11
(24.03.2012, 18:24)adam-as napisał(a): Tego się nie da ominąć. To nie jest kwestia funkcjonalności bota. da się ominąć i jest bot który to robi, napisał go były użytkownik tego forum i bot działa znakomicie. Nie wiem czy mogę podać tutaj adres do tego bota więc nie podaję ale jeśli będę mógł to zrobić to podam
28.03.2012, 02:13
No to ja już jestem chyba trochę do tyłu na temat botów. Może dlatego, że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie.
28.03.2012, 21:47
Witam,
Zastanawiałem się czy się upubliczniać, ale chciałbym tylko rozwiać jedną kwestię: mój program (CMPro) jest w pełni bezpieczny. Podaje się hasło, to fakt i może to budzić pewne obawy. Ale ja jako autor, ani nikt inny, nie ma dostępu, wglądy ani możliwości sprawdzenia hasła użytkownika programu (oczywiście poza samym użytkownikiem ). Gdybym nie był uczciwy, to raczej nie utrzymałbym się rok na jednym koncie Allegro, jednym koncie Chomikuj i jednym koncie mailowym A jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości to piszcie na maila, gg lub PW na chomikuj. Niestety, jest masa oszustów, która naciąga ludzi na punkty.
29.03.2012, 19:33
Dziś administracja zablokowała mi konto (pozdrawiam ). Zapraszam na oficjalną stronę po informacje.
loony napisał(a):Dziś administracja zablokowała mi konto (pozdrawiam ). Zapraszam na oficjalną stronę po informacje.Wiesz ja się nie dziwię. Nawiasem mówiąc dobry jesteś - reklamować na chomiku coś co jest przez nich zabronione Ja się dziwię, że dopiero teraz Cię zablokowali. loony napisał(a):Zastanawiałem się czy się upubliczniaćNick na forum to nie jest upublicznianie się. Poza tym nikt Ci nic za to nie zrobi. Nie jest przestępstwem pisanie programów ułatwiających korzystanie z jakiegoś portalu. To jest tylko niezgodne z regulaminem chomika, ale to tylko regulamin i nie ma on żadnej mocy prawnej. Są to tylko wewnętrzne zasady portalu. Co najwyżej zbanują Cię, zlikwidują konto, itd ale nic więcej nie mogą Ci za to zrobić chyba, że zaczniesz działać na szkodę portalu. W tym przypadku nie ma bezpośredniego, ani nawet pośredniego działania na ich szkodę. Piszesz, że jesteś autorem programu. Sprzedajesz program podpisując się na aplikacji (screen programu), a na forum piszesz, że zastanawiałeś się nad upublicznieniem Twojej osoby? Dziwne to trochę... Nie zmienia to faktu, że nie masz powodów do ukrywania się - jakkolwiek by tego nie nazwać.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
|