Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Box "Wybieg dla chomików" - pytania i odpowiedzi. Darmowa reklama chomika!
NoweGryFilmy to sorki za kłopot skoro na ciebie tak głosują to widać jesteś godny widnieć na wybiegu
chomików chciałem być po prostu pewny
  Odpowiedz
Mam pytanie :
Można zgłosić 2 chomiki ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Przejrzałem zgłoszone do nowej edycji chomiki i na razie nie mam pewnego kandydata na mój głos. Choć pewne typy już mam. Czekam dalej aż będzie pełna 30
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
dimix napisał(a):Można zgłosić 2 chomiki ?
Jasne.
Liczą się chomiki, a nie osoba je prowadząca. Nie wnikamy kto ile ma chomików bo po co skoro
potencjalnego Internautę interesuje sam chomik, a nie jego właściciel.

Blachu82 napisał(a):Przejrzałem zgłoszone do nowej edycji chomiki i na razie nie mam pewnego kandydata na mój głos.
No ja już się pośpieszyłem i oddałem swój głos. A co tam :)
  Odpowiedz
Też z swoim głosem poczekam do samego końca :) może będzie potrzebny :D
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
U mnie był problem że zagłosowałem już a potem kolega (który miał fajnego chomika bo sprawdzałem :) żeby nie było że kolega to głosuje :D ) zapytał się czy oddam na niego głos no a niestety już nie mogłem więc teraz zaczekam do ogłoszenia 30 w ankiecie
  Odpowiedz
Ponieważ od miesiąca czerwiec będę prowadził temat Boxa reklamowego postanowiłem przeforsować u adminów małą zmianę. Chcę dać każdemu nowo wpisanemu chomikowi szansę na wygranie miejsca w ankiecie i wyeliminować możliwość oddania głosu, że tak powiem "za wcześnie". W ten sposób będzie być może mniej kandydatów, ale za to więcej głosów od biorących udział w ankiecie na danego chomika. Od czerwca będziemy dodawać chomiki tylko przez pierwsze 2 tygodnie miesiąca a głosowanie pozostaje bez zmian, czyli do końca miesiąca. Będzie się to zmieniało w skali roku od 1 do 2 dni w zależności od ilości dni w danym miesiącu.
Pozostałe zasady bez zmian. Co oznacza, że dalej zwycięzcy z bieżącego miesiąca w kolejnym głosowaniu nie mogą brać udziału.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Można startować w tej ankiecie gdzie są tam polecane Filmychomikuj.pl i inne ?
  Odpowiedz
Kiedy będzie nowa edycja ?
  Odpowiedz
(16.08.2012, 19:42)raden__ napisał(a): Kiedy będzie nowa edycja ?

Na obecny moment nie planujemy kolejnych edycji w ramach jak dotychczas miało to miejsce.
  Odpowiedz