Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Brak dostępu do strony 15-16.11.2013
Witam,

w ciągu ostatnich dni nastąpił brak dostępu do strony. Za wszelkie utrudnienia, przepraszamy.
  Odpowiedz
Takie info powinno być od razu podane na Fanpage's, bo po to chyba służy, co nie ??
  Odpowiedz
Słusznie, mogliśmy o tym poinformować w innych mediach internetowych na których jesteśmy obecni. W przypadku jakiejkolwiek awarii w przyszłości na pewno o tym nie zapomnimy, choć mam nadzieję, że już takich przypadków nie będzie.
Dzięki WazzUp.
  Odpowiedz
A moźna się do wiedzieć co się działo ?
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Chciałem Was poinformować na facebooku, ale sam nie byłem pewien co się stało i jak długo to potrwa, a nie chciałem wrowadzać w błąd. Wszystko już funkcjonuje i będzie funkcjonować.
  Odpowiedz